Menu Premium
Loading...

Boris en zijn liefde voor Retro games: Al zijn favorieten in een item!

12/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al een groot aantal Retro games en consoles zijn er langsgekomen deze week. De Gamekings hebben al over hun favoriete Retro-console kunnen vertellen. Boris is deze week nog niet aan het woord geweest en aangezien hij echt is opgegroeid met Retro games kon hij natuurlijk niet achterblijven. Samen met JJ gaan ze het hebben over de tijd dat retro nog helemaal niet retro was. Al nieuwsgierig? Check dan maar snel Boris en zijn liefde voor Retro games: Al zijn favorieten in een item!

Jeugd wordt herleefd met retro klassiekers

Boris heeft een behoorlijk lijstje gemaakt van games die iets hebben betekend in zijn jeugd. Games als Quake en Doom, maar ook verder terug in de tijd met games als Infiltrator en Who Dares Wins II op de Commodore 64. Nu zijn wij ook wel benieuwd naar jullie game library. Naast alle nieuwe games die wekelijks uitkomen en gekocht worden door menig gamer, is er ook altijd nog een groep die de nieuwe games laat liggen en alleen de oude games op de kop tikt. Hoe ver gaat het bij jullie terug in de tijd? Hebben jullie nog je games van de Commodore 64? Of de Atari 2600? En spelen jullie al deze games nog? Of hebben deze allemaal al plaats moeten maken voor de nieuwe generatie? Laat het ons weten in de comments!

Boris kon het niet laten

De mannen vertellen hoe het er in die tijd aan toe ging. Welke games heeft Boris gespeeld en wanneer je vroeger helemaal de shit was hoor je in dit item. Of was je toen juist een nerd toen je games speelde? Ook kon Boris het niet laten om toch even over het huidige, en volgens hem achterhaalde, schoolsysteem heen te pissen. Want wie wilde er nou naar school, als je zulke mooie titels te spelen had? Nou, Boris en menig andere gamer wisten het wel…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch