Menu Premium
Loading...

Boris en Emiel maken Unite 2017 onveilig

16/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel heeft Boris aan de figuurlijke haren meegesleurd naar Unite 2017, de wereldwijde beurs van game engine Unity. Samen gaan ze op onderzoek uit om erachter te komen of V.R. en A.R. het volgende grote ding gaat worden. Boris is ervan overtuigd dat cryptocurrency ook huge gaat worden, maar daar gaat natuurlijk niemand wat mee doen. Emiel weet hem dit niet vaak genoeg te benadrukken. Zie hoe het tweetal ouderwets zit te kutten in Boris en Emiel maken Unite 2017 onveilig.

Blauwe ballen in VR

De Unity game engine is immens populair bij indie game developers. Je kan het namelijk gratis gebruiken totdat je succesvol bent. Daarnaast probeert Unity er alles aan doen om het zo makkelijk mogelijk voor developers en artists te maken om een game in elkaar te zetten. Zelfs onze eigen indie game developer Emiel heeft zijn nieuwe game Still here met de Unity engine gemaakt. Hij voelt zich dus als een vis in het water op Unite 2017. Hier kan hij lekker  zwemmen in een zee van indie games en innovaties op het gebied van gaming.

Op de beurs worden alle grote spelers als Nintendo, Microsoft, Google en Playstation vertegenwoordigd, maar Emiel zou er niet zijn als er niet ook een shitload aan Indie developers aanwezig zouden zijn. Het tweetal is op zoek naar de nieuwste innovaties en antwoorden op hun vragen, maar worden keer op keer afgeleid door games en eten. Vooral Emiel wilt elke game even testen en elke VR headset op zijn hoofd zetten. Zoals je weet is Boris gek op Indie games en V.R., dus dat belooft wat.

Trek je stoute schoenen aan en kom met Emiel en Boris door en om de Westergasfabriek heen struinen. Join ze in hun avontuur van games testen,blauwe ballen in VR pakken en info over alles wat met VR en AR te maken heeft zoeken in Boris en Emiel maken Unite 2017 onveilig.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch