Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Boris en Emiel maken Unite 2017 onveilig

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus Emiel Kampen
16/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel heeft Boris aan de figuurlijke haren meegesleurd naar Unite 2017, de wereldwijde beurs van game engine Unity. Samen gaan ze op onderzoek uit om erachter te komen of V.R. en A.R. het volgende grote ding gaat worden. Boris is ervan overtuigd dat cryptocurrency ook huge gaat worden, maar daar gaat natuurlijk niemand wat mee doen. Emiel weet hem dit niet vaak genoeg te benadrukken. Zie hoe het tweetal ouderwets zit te kutten in Boris en Emiel maken Unite 2017 onveilig.

Blauwe ballen in VR

De Unity game engine is immens populair bij indie game developers. Je kan het namelijk gratis gebruiken totdat je succesvol bent. Daarnaast probeert Unity er alles aan doen om het zo makkelijk mogelijk voor developers en artists te maken om een game in elkaar te zetten. Zelfs onze eigen indie game developer Emiel heeft zijn nieuwe game Still here met de Unity engine gemaakt. Hij voelt zich dus als een vis in het water op Unite 2017. Hier kan hij lekker  zwemmen in een zee van indie games en innovaties op het gebied van gaming.

Op de beurs worden alle grote spelers als Nintendo, Microsoft, Google en Playstation vertegenwoordigd, maar Emiel zou er niet zijn als er niet ook een shitload aan Indie developers aanwezig zouden zijn. Het tweetal is op zoek naar de nieuwste innovaties en antwoorden op hun vragen, maar worden keer op keer afgeleid door games en eten. Vooral Emiel wilt elke game even testen en elke VR headset op zijn hoofd zetten. Zoals je weet is Boris gek op Indie games en V.R., dus dat belooft wat.

Trek je stoute schoenen aan en kom met Emiel en Boris door en om de Westergasfabriek heen struinen. Join ze in hun avontuur van games testen,blauwe ballen in VR pakken en info over alles wat met VR en AR te maken heeft zoeken in Boris en Emiel maken Unite 2017 onveilig.

Loading...
 • Kid MMXV

  “de blauwe bal” game heeft een geweldige feature. Dit soort vernieuwing dat zoek ik. Hoe geweldig zou worden situatie dan zoals in Skyrim, waar je een emmer over iemand hoofd kan plaatsen en alles in zijn woning kan stelen omdat de NPC jou niet ziet. Geweldig icm met deze techniek denk ik.

 • Nexxje

  EMIEL ZONDER PET!!!!!!!!!!!!!!!!!
  aaaaah maaah gooooooooooood.

  Anyhoo… Mixed reality. Ik zie mogelijkheden. Nog geen “Surrogates” level , maar het kan dus al wel. Lijkt me wel vet om nú een game designer te zijn in deze tijd 😀

 • Nipponsei

  Ik word ook altijd automatisch gemept

 • Andre Vd Werf

  Tof item heren! AR en VR en Mixed R is heel interessant als het gaat om het beleven van een ervaring. De echte grote producties zullen ben ik bang niet snel aanhaken zolang het product wat er voor nodig is op het huidige prijsniveau blijft. Alle technologie wordt uiteindelijk goedkoper echter is er nog voldoende te winnen qua resolutie en life quality features zoals draadloos en speelgemak. Dit betekent waarschijnlijk dat de aankomende jaren bij de nieuwe brillen we steeds een stapje verder kunnen gaan echter zullen deze nieuwe brillen weer vergelijkbaar qua prijs zijn (verwacht ik..) T.o.v. de huidige brillen op de markt.

 • walterg

  De belangrijkste les die mij is bijgebleven is dat je niet naar talks moet die door “Evangelists” worden gegeven. Wat een veredelde reclame was dat…

  Sowieso waren de sponsoren erg van de verkooppraatjes. Het napraten met de sprekers is meestal nuttiger dan de praatjes zelf.

  Emiel, ben je naar de talk geweest over hoe je je game in de Playstation store krijgt? Even nagepraat met de man die de talk gaf en die gaf aan dat het niet waar was dat er minder indie support zou zijn vanuit Sony.

 • B. Pot

  “argumented reality” x1000

 • Edwins1984

  – “Sorry, je mag haar niet interviewen……”
  – “Oh, dat hebben we net al gedaan.”
  Hahaha jezus wat slecht geregeld

  • Nawaqi

   Vooral awkward voor dat meisje lol, als je baas je zo onderbreekt. Later zie je haar op de achtergrond nog erover praten met een andere jongen.

 • ZurePruim

  Dit zijn de items waarom ik Premium baas ben geworden!

  • RomeoNovember

   Dacht dat je dat voor de JJ items was geworden?

 • Ossies Power
 • RomeoNovember

  Dat laatse interview van Emiel was een verdomd leuk vrouwtje?

 • Steez977

  Project Tango is al 1 of misschien zelfs 2 jaar in the wild, op beperkt aantal devices. Wil dus ook nog niet echt door breken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord