Menu Premium
Loading...

Borderlands: The Pre-Sequel! E3 2014 Preview

17/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 is net voorbij en de gasten van de redactie zijn terug uit het altijd epische Los Angeles. Wat zij daar voor je gedaan hebben is natuurlijk overduidelijk: previews, previews en nog meer previews! Deze week gaan wij dus keihard van start om ze allemaal zo snel mogelijk voor jou op de site te krijgen. Dagelijks kun je dus van ons een hoop E3 content verwachten, met onder andere nu de Borderlands: The Pre-Sequel! E3 2014 Preview.

Voor Borderlands 2 en na Borderlands 1 is er Borderlands: The Pre-Sequel! De game die wij hebben gemist, of beter gezegd, hadden verwacht, of zagen we hem nou niet aankomen? Wij weten het niet meer. Maar wat wij wel weten, is dat het een nieuwe Borderlands-game is en dat het zich op de maan afspeelt. Het verhaal draait om Handsome Jack, de badguy uit de vorige Borderlands-game. Jij krijgt als speler de keuze uit één van de vier classes. Je bent dan onderdeel van de crew van Handsome Jack en het is de bedoeling om hem te helpen de maanbasis die hij was verloren terug te krijgen. Dit gaat natuurlijk gepaard met een hoop humor en een hoop geweld! Dat is niet zo gek, gezien het feit dat de vorige Borderlands-games honderden verschillende wapens, upgrades en abilities bevatten.

Zo’n grote en populaire titel als Borderlands moet natuurlijk goed onder handen genomen worden op de E3. Daarom hebben Dennis en Pascal hem speciaal voor jou en natuurlijk een beetje voor zichzelf gespeeld op de E3. Zo kunnen ze ook meteen een goede preview doen vanaf de beursvloer. Brengt de maan genoeg nieuws naar de Borderlands-serie? Je hoort het van Dennis en Pascal in deze Borderlands: The Pre-Sequel! E3 2014 Preview.

Ontwikkelaar: 2K Australia
Uitgever: 2K Games
Platform: PC, PlayStation 3 en Xbox 360
Borderlands: The Pre-Sequel! E3 2014 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch