Menu Premium
Loading...

Borderlands GOTY Edition Review: “Een opwarmertje voor Borderlands 3”

10/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Borderlands 3 is aangekondigd en daarmee is ook Borderlands Game of the Year Edition uitgebracht op de PlayStation 4 en Xbox One. Dit geeft Koos de kans om eindelijk deze serie te spelen en Daan kan een een nostalgische trip maken. Beide heren zijn groot fan van Looter Shooters en Borderlands was al beschikbaar voordat Looter Shooter uberhauptĀ  een term was. Daan en Koos hebben wat uurtjes weggeschoten in deze game en vertellen wat zij ervan vonden in de Borderlands Game of the Year Edition Review!

Borderlands is al tien jaar oud

In 2009 kwam de eerste Borderlands uit en was meteen een hit. Twee jaar verder hadden ze 4.5 miljoen exemplaren verkocht en dit succes diende als de fundering waarop de serie gebouwd is. Ondertussen zijn we tien jaar verder. De Looter Shooter is een genre op zichzelf geworden en heeft de serie zelfs spin-off titels gekregen zoals Tales of the Borderlands. Gearbox mag trots zijn op de serie en het succes dat het hun heeft gebracht. De leeftijd is echter wel te voelen tijdens het spelen. Dit zorgt niet voor een sterke indruk bij Koos, maar hij is nu juist enthousiast Voor Borderlands 3.

Gearbox warmt ons op voor Borderlands 3

De grootste reden waarom deze game nu nog wordt uitgebracht is om mensen warm te maken voor Borderlands 3. Nu kunnen veteranen zoals Daan en nieuwelingen zoals Koos de game spelen op hedendaagse consoles. Hoewel de game zelf niet Koos laat afvragen waarom hij dit spel altijd de koude schouder heeft gegeven, heeft het stijltje hem wel overtuigd om Borderlands 3 een kans te geven. Daan heeft wel plezier gehad met de game, maar ziet het vooral als een mindere versie van Borderlands 2, wat een van zijn favoriete games is.

Koos en Daan vertellen je als over de game in de Borderlands Game of the Year Edition Review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch