Menu Premium
Loading...

Borderlands Discussie: “Ik wil Borderlands 3 en ik wil het nu”

10/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de Borderlands fans is er goed nieuws: Alle oude Borderlands games komen opnieuw uit voor de hedendaagse consoles en PC en Borderlands 3 komt eraan! Groot liefhebber van de serie Daan kan niet wachten. Koos heeft pas net Borderlands voor het eerst gespeeld en dat smaakt naar meer. Hij kijkt ook erg naar deel drie uit. In deze discussie bespreken ze de geschiedenis van de serie en hun hopen en wensen voor het nieuwste deel. Aanschouw het verhaal in de Borderlands Discussie: “Ik wil Borderlands 3 en ik wil het nu”!

Borderlands is een tien jaar oude looter shooter

Borderlands was zijn tijd ver vooruit. Het was een Looter Shooter in een wereld waar Destiny, Anthem en The Division niet bestonden. Koos en Daan spenderen veel tijd in schietspellen waarin je loot kan verkrijgen. Het is dan ook geen verrassing dat Daan Borderlands een geweldige serie vindt. Koos heeft daarentegen geen ervaring met deze game en heeft pas recent voor het eerst echt zijn tanden erin gezet. Hoewel het spel wel zijn leeftijd toont, heeft hij wel de smaak te pakken en kijkt Koos uit naar Borderlands 3.

Wat moet Gearbox doen om Borderlands 3 een succes te maken

Het grootste succes van Gearbox is toch wel Borderlands. De Duke Nukem en de Aliens games waren grote tegenvallers, om dan maar niet te spreken over Battleborn. Met Borderlands 3 moeten ze toch maar bewijzen dat ze wel weten hoe ze games maken. Voor Daan betekend dat vooral dat ze de humor van de serie een grote rol geven, want daar kon hij smakelijk om lachen. Koos wilt vooral dat de gunplay goed in orde is en na het spelen van Borderlands: Game of the Year Edition.

Wat zijn jouw verwachtingen van Borderlands 3? Kijk je ernaar uit of laat je deze game langs je heen gaan? Laat het ons weten in de comments van de Borderlands Discussie: “Ik wil Borderlands 3 en ik wil het nu”!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch