Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Borderlands 3 Discussie: “de commerciële versie van Borderlands 2”

17/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk! De grootste game van dit moment is zonder enige twijfel Borderlands 3. De game van 2K werd afgelopen vrijdag uitgebracht en kreeg door veel streamers en bedrijven meteen volop de aandacht. Daan, Boris en Jelle hebben echter de tijd genomen om de game binnenstebuiten te spelen. Mede daardoor zal deze discussie zo diepgaand zijn dat je aan het einde van dit item wel weet of je de game wel of niet wil kopen.

Weinig veranderd in Borderlands 3?

Borderlands 2 was, nadat Borderlands 1 niet zo aansloeg bij het grote publiek, natuurlijk een enorm succes. Door sommige wordt de tweede game in deze serie zelfs gezien als de beste game ooit gemaakt. Dan is het natuurlijik behoorlijk lastig om dit te overtreffen. 2K heeft natuurlijk wel wat aanpassingen gedaan, maar extreem veel grote veranderingen zijn er niet doorgevoerd. Dit zou natuurlijk ook gek zijn, gezien het succes van Borderlands 2. Maar is het voldoende?

Humor en eigen stijl

Dit is en blijft natuurlijk de voornaamste reden dat de game zo succesvol was en waarschijnlijk ook zal blijven. De stijl van Borderlands 3 is uniek. Geen andere game in de industrie kan zeggen dat het dezelfde stijl hanteert of een poging waagt hetzelfde te doen. De humor van de game is ook een belangrijk onderdeel van het zetten van de sfeer in de game. De gameplay heeft, vergeleken met de eerste game van deze serie, de meeste vooruitgang geboekt. Is er in Borderlands 3 ten opzichte van Borderland 2 überhaupt wel wat verandert? Dat check je natuurlijk in dit item!

Wat zijn jouw bevindingen tot nu toe? Doet de game iets anders vergeleken met Borderlands 2? Of is het meer van hetzelfde? Als je de game nog niet gekocht hebt, ga je na het bekijken van deze discussie en de reviews van andere deze game kopen? Laat het even weten in de comments hieronder!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch