Menu Premium
Loading...

Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon’s Keep DLC Preview

02/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Borderlands 2 was een van de beste games van 2012, ook alle DLC die tot nu toe is verschenen voor de game waren een groot succes. Over een maand verschijnt de laatste DLC voor de game, Tiny Tina’s Assault on Dragon’s Keep. Skate is langs geweest bij 2K Games om de DLC nu alvast te checken. Jelle heeft de DLC nog niet kunnen spelen, maar is wel een groot fan van Borderlands 2 en wil nu dan ook alles horen van Skate over de nieuwe DLC in deze Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon’s Keep DLC Preview.

De nieuwe DLC voor Borderlands 2 staat volledig in het teken van Tiny Tina. Zij heeft een nieuw bordspel bedacht wat gebaseerd is op Dungeons & Dragons en dit speelt zij samen met de bekende Borderlands personages Lileth, Mordecai en Brick. In de Tiny Tina’s Assaust on Dragon Keep DLC is Tiny Tina de spelleider en jij bent een figuurtje op het speelbord. Naast de verschillende bekenden en nieuwe vijanden die je tegenkomt in de nieuwe omgevingen, verandert de wereld ook vaak van uiterlijk wanneer Tina hier zin in heeft. Binnen haar bordspel past ze alles aan wat ze aan wil passen. Staat de omgeving haar niet aan, dan gooit ze alles om en zijn je tegenstanders te simpel, dan zorgt ze ervoor dat je zult zweten.

Skate heeft nog veel meer gezien van de nieuwe DLC en brandt los in deze preview. Ben je een fan van de Borderlands games en ben je net zo nieuwsgierig als Jelle? Luister dan naar Skate zijn ervaringen in de nieuwe DLC in deze Borderlands 2: Tiny Tina’s Assaust on Dragon Keep DLC Preview.

Ontwikkelaar: Gearbox Software
Uitgever: 2K Games
PlatformXbox 360, PlayStation 3, PC en MAC

Borderlands 2: Tiny Tina's Assaust on Dragon Keep DLC Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch