Menu Premium
Loading...

Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep Review

26/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tiny Tina is één van de meest bekende en geliefde personages uit het Borderlands universum. Dit gekke, maar van uiterlijk schattige meisje gaat los in een potje Bunkers & Badasses. Dit bordspel, dat een kopie is van Dungeons & Dragons, neemt je mee in een avontuur waarbij niets vaststaat. Kleine Tina neemt je dan ook mee door allemaal gekke avonturen. Iets waar elke Borderlands gamer vol spanning op zit te wachten. Deze vierde en waarschijnlijk laatste deel in de reeks downloadable content van Borderlands 2 zal dan ook streven naar een mooi einde, maar of ze dat waarmaken zie je in de Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep review.

Je hebt de eerste vijf minuten gameplay van deze DLC al kunnen zien in onze nieuwssectie, maar nu krijg je dan eindelijk nog meer te zien van de game. De grote vraag is natuurlijk wat je kunt gaan verwachten? Daar kan een kort antwoord op worden gegeven: de fantasie van Tiny Tina. Dat is misschien het beste antwoord op de vraag, maar het maakt je niets wijzer. Door de DLC heen zal dan ook het nodige veranderen wanneer ze iets geks heeft bedacht. Het levert je in ieder geval uren speelplezier op. Deze DLC belooft namelijk meer gameplay te bieden dan de voorgaande DLC. Ook krijg je te maken met meer variatie in vijanden, meer wapens en meer gebieden. Bovendien komen al jouw favoriete personages langs voor een bijrol in het Bunkers & Badasses avontuur van Tiny Tina. Welke personages je precies kunt verwachten? Dat zie je in de Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep review.

Jelle en Skate hebben de nodige uurtjes in Tiny Tina’s fantasie doorgebracht en gaan er dieper op in. Iets waar Jelle al snel andere ideeën bij krijgt, maar de mannen zitten er helemaal klaar voor. Tijd dus om op die playknop te drukken en de Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep review te checken!

Ontwikkelaar: Gearbox Software
Uitgever: 2K Games
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC

Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch