Menu Premium
Loading...

Borderlands 2 Review

18/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Men neme een wetteloze planeet, stopt het vol met guns en psycho’s en wat krijg je dan? Juist, Borderlands 2 en Dennis en Skate gaan je er alles over vertellen in deze Borderlands 2 review.

In het vorige deel kon je kiezen uit vier karakters en dat is met dit deel niet veranderd. Ook dit keer hebben alle karakters hun eigen skills, alleen zijn die nu een stuk uitgebreider. Je kunt namelijk als Salvador beginnen en al dual-wieldend met alle verschillende wapens jezelf een weg door Pandora blazen. Dit noemen ze de ‘Gun-zerker’ en naast dat hij elk wapen kan dual-wielden kan hij ook helemaal de pan uit flippen in rage mode. Je kunt ook voor de iets subtielere kant gaan met Maya: zij is een ‘Siren’ en ze kan mensen in de lucht laten zweven met ‘Phaselock’. Dit kun je vergelijken met de ‘Adept’ uit Mass Effect. Als je meer van de turrets bent, dan mag je die werpen met de ‘Commando’ class: Axton. Tot slot heb je de ‘Assassin’. Met de ongelukkige naam Zer0 kan hij een decoy van zichzelf projecteren en vervolgens zelf onzichtbaar worden om zijn vijanden sneaky in tweeën te hakken met z’n katana.

De wereld is ditmaal iets gedetailleerder en biedt ook meer afwisseling. Waar je in deel één nog alleen grauwe woestijnachtige gebieden had, heb je nu ook sneeuwomgevingen en weelderige bosgebieden. De brute actie zal zich ook dit keer naar voertuigen verplaatsen, waarmee je heel Pandora door kunt scheuren. Natuurlijk is er ook nog de nodige humor, want de niet al te snuggere robot Claptrap is ook dit keer van de partij.

Je kunt het niet gek genoeg verzinnen of er is een wapen voor in Borderlands 2. Waar je in Borderlands 1 nog 3 miljard wapens had, zijn het er nu ’87 bazillioen’. Het is dus ook deze keer looten geblazen. Houd jij van shooters en ben je ook niet vies van een paar rpg-elementen, dan is deze game zeker een nazomer topper voor jou. Dennis en Skate hebben er samen al flink wat uurtjes op zitten in de co-op en vertellen je alles over hun avonturen in de Borderlands 2 Review.

Ontikkelaar: Gearbox Software
Uigever: 2K Games
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Borderlands 2 review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch