Menu Premium
Loading...

Borderlands 2 PS Vita Review

10/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al een tijdje geleden toen we voor het eerst met Borderlands 2 aan de slag konden. De game kwam namelijk in 2012 uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360, maar vindt nu zijn weg naar de PS Vita. Jelle is een groot fan van Borderlands 2 en had de game in 2012 dan ook bovenaan zijn lijstje van favoriete games staan. Nu is het natuurlijk de vraag of de game net zo lekker loopt op de PS Vita als op de andere consoles. Melle en Jelle hebben de game gespeeld en laten je in deze Borderlands 2 PS Vita review weten hoe de game bevalt.

Borderlands 2 is een first-person shooter met RPG-elementen. In de game ga je aan de slag met één van de vier Vault Hunters om de planeet Pandora te beschermen. De game speelt zich af vlak na het eerste deel van de Borderlands-serie. Een belangrijk element van de game is het verzamelen van wapens en ammunitie. De PS Vita versie van de game bevat niet alleen de volledige game, maar daarnaast ook alle uitgekomen DLC, zoals Captain Scarlett And Her Pirate’s Booty, Sir Hammerlock’s Big Game Hunt, Mister Torgue’s Campaign Of Carnage en Tiny Tina’s Assault On Dragon Keep. Nu is natuurlijk de vraag: Heeft Iron Galaxy Studios het voor elkaar gekregen om de enorme wereld van Borderlands 2 te porten naar de Vita?

Omdat de PS Vita over minder knoppen beschikt dan een normale controller, heeft de ontwikkelaar wat aanpassingen moeten maken. Zo moet je sommige acties, zoals het gooien van een granaat en rennen, nu uitvoeren met het touchscreen. Of dit net zo lekker werkt als met de controller hoor je van Melle en Jelle. Heb jij Borderlands 2 nog niet of juist wel gespeeld en wil je weten of het ’t waard is om hem aanschaffen voor de PS Vita. Check dan snel deze Borderlands 2 PS Vita review!

Ontwikkelaar: Iron Galaxy Studios en Gearbox Software
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PS Vita, PC, Playstation 3 en Xbox 360
Borderlands 2 PS Vita Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch