Menu Premium
Loading...

Borderlands 2: Mr. Torgue’s Campaign of Carnage Review

28/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gearbox Software blijft in hoog tempo content voor Borderlands 2 toevoegen. Eerder deden ze dat al met de Mechromancer Pack, Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty en nu is het de beurt aan Mr. Torgue om Borderlands 2 wat interessanter te maken. Dat doet hij in de nieuwste DLC: Borderlands 2: Mr. Torgue’s Campaign of Carnage. Jelle en Skate hadden wel zin in wat bad-ass actie, dus zitten ze voor je klaar om haarfijn uit te leggen waarom Mr. Torgue lijkt op Macho Man Randy Savage in de Borderlands 2: Mr. Torgue’s Campaign of Carnage Review.

Borderlands 2 is een combinatie tussen een shooter en een RPG waar je in principe met vier man tegelijk door de levels heen knalt. Al kun je de game ook in je eentje spelen. In de Mr. Torgue’s Campaign of Carnage DLC wordt er een bad-ass toernooi georganiseerd om de kampioen van Pandora te vinden. Alleen hij kan de nieuw gevonden vault openen. Het is aan jou de taak om de meest gigantische bad-ass te worden op Pandora, omdat je natuurlijk wel een kijkje wilt nemen in deze vault.

Naast deze kontschoppende verhaallijn biedt de DLC extra gebieden, wapens, vijanden en een shop waarin je alleen kunt betalen met Torgue tokens. In totaal moet deze extra content ongeveer zes tot acht uur aan gameplay bieden.

Jelle en Skate hebben hun bad-ass wapens opgepoetst om de kampioen van Pandora te worden. Of ze geslaagd zijn, hoor je in de Borderlands 2: Mr. Torgue’s Campaign of Carnage Review.

Ontwikkelaar: Gearbox Software
Uitgever: 2K Games
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC

Borderlands 2: Mr Torgue's Campaign of Carnage Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch