Menu Premium
Loading...

Borderlands 2: Captain Scarlett And Her Pirate’s Booty Review

23/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yarrr! Er zijn mensen die Borderlands 2 nog niet eens hebben uitgespeeld, maar toch is hier al de tweede DLC. Ditmaal ga je op pad met piratenkoningen Scarlett en haar lekkere booty. Jelle en Dennis hebben Scarlett al alle hoeken van de kamer laten zien voor deze Borderlands 2: Captain Scarlett And Her Pirate’s Booty Review.

Waar je in Borderlands 2 nog aan het ‘vaulthunten’ was, ga je nu op jacht naar de schat van ‘Captain Blade’. Captain Scarlett wil je daar maar al te graag mee helpen, zodat jij haar helpt, waarna ze je in de rug kan steken en er met de buit van door kan gaan. Niet alleen Scarlett helpt je daarmee, want er is ook een schat aan nieuwe wapens en een nieuw voertuig.

Dit voertuig is een soort zwevende piratenboot waarmee je, zij aan zij, tegen andere zwevende piratenboten kan knallen. En met je piratenboot ga je langs nieuwe stukken Pandora vol met unieke karakters en met een groot geheim. De karakters in Borderlands 2 waren natuurlijk al een kleurrijke bende en deze DLC doet daar niet voor onder. Als je namelijk dacht dat ‘vaulthunters’ gestoord waren, dan heb je de piraten van Pandora nog niet gezien.

Om het je een stuk moeilijker te maken bij de schat te komen, zijn er ook een aantal nieuwe bosses in de game. Waaronder één in de vorm van een gigantische worm die zich vrolijk een weg graaft door de grond. Dus het is oppassen waar je loopt, want voor je het weet kun je piraten gaan afknallen in de buik van een worm.

Land in zicht! De DLC bestaat voornamelijk uit woestijn en het water is schaars. Er was gelukkig geen schaarste aan zin bij Jelle en Dennis voor de Borderlands 2: Captain Scarlett And Her Pirate’s Booty Review.

Ontwikkelaar: Gearbox
Uitgever: 2K Games
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Borderlands 2: Captain Scarlett And Her Pirate's Booty Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch