Menu Premium
Loading...

Boost Your Play met Uncharted: Fight for Fortune Review

13/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met zijn feature film op een laag pitje, besluit Nathan Drake zijn succesvolle action-adventure third-person shooter franchise naar een ander gametype te sleuren. Dat doet hij met een nieuwe game in het ‘action-adventure turn-based card game’ genre. Hoe dat uitpakt op de PlayStation Vita, vertellen Dennis en Skate jou in deze Boost Your Play met Uncharted: Fight for Fortune.

Deze strategische turn-based card game is enigszins te vergelijken met een simpelere variant van het opperkaartspel Magic: The Gathering. Drake, Fisher en hun vrienden en vijanden zijn namelijk vertaald naar kaarten met ieder hun eigen sterkte- en zwaktepunten. Door net als in Magic volgens een vaste structuur speciale kaarten op deze karakters te leggen, kun je het deck van jouw tegenstander aanvallen of jezelf tegen zijn advances verdedigen. Nog nooit was een game zo letterlijk ‘Boost Your Play’ als Uncharted: Fight for Fortune, want door trophies te verzamelen in Uncharted: Golden Abyss ‘boost’ je letterlijk jouw ‘play’ in deze game. Kaarten uit jouw deck worden sterker of unieker, wat volgens Skate de nodige online matchmaking problemen met zich meebrengt.

Dennis vindt Drake zijn nieuwe avontuur in ieder geval goed spelen, maar of het kaartspel kan tippen aan één van zijn favoriete games uit 2004? De sandbox GTA: San Andreas is namelijk op het PlayStation Network verschenen als downloadable titel. Heb jij deze gangstergame vroeger al kapotgespeeld en heb je zin om nog eens in totale vrijheid drugs te dealen, homies te begroeten en joyrides te maken in de suburbs van San Andreas? Dan kan dat met jouw PlayStation 3. Ook als je acht jaar terug de game niet kon spelen, is dit nu jouw kans om deze verplichte kost voor elke gamer toch nog tot je te nemen. Tenzij je natuurlijk Dennis zijn prijsvraag wint, want dan heb je hele andere dingen aan jouw hoofd. Benieuwd wat voor tofs hij weggeeft? Check deze Boost Your Play met Uncharted: Fight for Fortune.Boost Your Play met Uncharted: Fight for Fortune

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch