Menu Premium
Loading...

Boost Your Play met Rain

11/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is het tijd voor een splinternieuwe Boost Your Play, waarin Melle en Boris jou helemaal up-to-date brengen van al het PlayStation-nieuws dat de laatste tijd naar buiten is gekomen. Vandaag was Boris in een lekker melige staat, dus je kunt naast het nieuws ook een heleboel lachen in deze Boost Your Play met Rain.

Deze Boost Your Play wordt geopend met de PlayStation App voor je smartphone en PS Vita. Waar de app nou precies voor dient, zijn Boris en Melle nog niet helemaal achter. Gelukkig hebben ze wel nog een paar ideeën waar de app voor bedoeld is. Wat de ideeën van de twee gasten zijn, hoor je natuurlijk in dit item. Naast het nieuws van de app is er ook nog wat Destiny nieuws. Helaas voor Boris is het niet dé Destiny van Bungie, maar Destiny of Spirits, een PS Vita-game. Boris heeft nog nooit van deze ‘andere’ Destiny gehoord, maar denkt wel te weten wat voor game het is. Of hij het juist heeft, is nog maar de vraag.

Zoals de titel al zegt, draait deze Boost Your Play vooral om de game Rain. Dit is een exclusieve PSN-game. Boris en Melle hadden zich beiden moeten voorbereiden om over deze game te vertellen. Er is echter iets niet helemaal goed gegaan. Gelukkig levert dit gecombineerd met een flinke dosis meligheid en een hoop lol. Melle kan je gelukkig wel wat zinvols over de game vertellen. Hij heeft de game dan ook helemaal uitgespeeld en zal jou uitleggen wat hij van zijn regenachtige ervaring vond.

Naast al het nieuws komt Boris er ook nog achter dat er enorm veel dingen zijn die een beperkte functionaliteit hebben. Dit gaat zo ver, dat Boris graag jouw beperkte functionaliteit wil zien. Gelukkig niet zonder reden. Het is voor een prijsvraag die wordt uitgelegd in dit item. Je kunt je eigen beperking opsturen naar prijsvraag@gamekings.tv.
Boost Your Play met Rain

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch