Menu Premium
Loading...

Boost Your Play met Doki-Doki Universe

09/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor Boost Your Play! Boris en Melle bespreken voor jou het allerlaatste PlayStation-gerelateerde nieuws en zijn in de getekende wereld van Doki-Doki Universe gedoken. Is deze game super wreed of kun je ‘m het beste links laten liggen? Je ziet het hier in ‘Boost Your Play met Doki-Doki Universe’.

In Boost Your Play wordt natuurlijk altijd het allerlaatste PlayStation-nieuws besproken en ook vandaag is dat het geval. Melle is flink verkouden, maar ook een bikkel en heeft Boris meegenomen naar de studio. Zoals je ondertussen waarschijnlijk wel weet, is Boris zeer te spreken over de gang van zaken bij Sony de laatste tijd. Ze zijn goed bezig met het ondersteunen van indie-ontwikkelaars en ook de eerste maanden na de release van de PlayStation 4 gaan vrij prima. Nu blijken ze ook te denken aan iedereen die van plan is om meerdere Sony MMO’s te spelen op hun PC en niet voor elke titel de portemonnee wil trekken. Wat is daar de oplossing voor als het aan Sony ligt? Boris en Melle weten het.

We leven in een tijdperk waarin online gamen niet meer weg te denken is en dat miljoenen spelers op de releasedag van een nieuwe game gelijk tegen elkaar aan de slag willen. Toch zou je soms bijna vergeten dat de servers die daarvoor gebruikt worden flink geld kosten en Sony heeft dan ook besloten van een aantal oudere games de servers te sluiten. Vaak valt het bijna niet op, omdat er maar weinig mensen die oude titels nog spelen, maar dit keer zitten er relatief recente games bij. Er wordt je door Boris en Melle verteld welke games dit jaar straks niet meer online te spelen zijn.

Ook wordt er natuurlijk een PlayStation Network-titel besproken en dit keer is dat niets minder dan Doki-Doki Universe. Hebben onze heren zich vermaakt met deze game? Ga er lekker voor zitten en check het in ‘Boost Your Play met Doki-Doki Universe’!

Boost Your Play met Doki-Doki Universe

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch