Menu Premium
Loading...

Boost Your Play met de Tokyo Jungle review

15/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is Boost Your Play time, met deze week een review over Tokyo Jungle. In een eerdere Boost Your Play hebben we het al kort gehad over Tokyo Jungle, maar nu gaan Melle en Skate de game flink onder de loep nemen. Check deze Boost Your Play met de Tokyo Jungle review.

Zoals je al hebt gelezen, staat deze Boost Your Play in het teken van adventuregame Tokyo Jungle. Deze game laat zien hoe Tokyo eruit ziet als de mens uitsterft, maar de dieren blijven bestaan. Als je dus al eens eerder in de huid van één van je lievelingsdieren hebt willen kruipen en ervaren hoe zij overleven, dan is dit de game voor jou. Het gaat er gewelddadig aan toe tussen de wilde dieren in Tokyo Jungle. Weet jij je staande te houden in deze wildernis? Kies tussen een herbivoor of carnivoor, jouw speelstijl wordt hierop aangepast en unlock nieuwe dieren.

Naast de review van Tokyo Jungle is er nieuws over de Killzone Trilogy die wordt gereleased als één pakket. Daarnaast is er een nieuwe gratis app voor de PS Vita genaamd Ecolibrium. In Ecolibrium kun je een eigen ecosysteem creëren en onderhouden. Tot slot hebben we ook nog nieuws over een nieuwe 3D bril van Sony, waarmee je in bioscoopkwaliteit 3D films kunt kijken of in 3D kunt gamen. Check snel de Boost Your Play met de Tokyo Jungle review voor meer informatie over Tokyo Jungle.
Boost Your Play met de Tokyo Jungle review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch