Menu Premium
Loading...

Boost Your Play met de The Unfinished Swan Review

18/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Simon heeft een nieuwe downloadable game van PlayStation gespeeld en dus komen we deze donderdag hard met een nieuwe Boost Your Play. JJ is er ook bij en hij heeft een aantal nieuwtjes voor je. Eén daarvan gaat voor veel opluchting zorgen bij veel mensen en de ander is een beetje apart. Goed, kijk dus snel naar Boost Your Play met de The Unfinished Swan Review.

Ooit weleens goed hard willen brawlen met al je favoriete PlayStation helden? Dat kan binnenkort met de beta van PlayStation All-Stars Battle Royale. De vergelijking mag eigenlijk niet gemaakt worden, maar Simon is de echte (zelf verklaarde) Super Smash Bros. koning en hij deelt je mee of hij het op de PlayStation 3 ook ziet zitten.

Dan is er nog nieuws over de PlayStation Move Controller. Sony heeft namelijk een paar merkwaardige patenten aangevraagd. Eentje daarvan geeft de Motion Controller van je PlayStation Move de mogelijkheid om warm en koud te worden. Wat Sony hiermee van plan is, is nog niet duidelijk. Simon heeft daarentegen wel een onorthodoxe theorie.

Call Of Duty: Black Ops komt naar de PS Vita en deze gaat Declassified heten. Deze week was er ook nieuws over deze handheld versie. JJ en Simon zijn daar natuurlijk boven op gesprongen, en keuvelen ook hoe wreed het kan zijn om Black Ops onderweg te spelen.

PlayStation Network stond niet echt bekend om zijn handige betaalmethode, maar daar gaat nu eindelijk verandering in komen. Betalen gaat een stuk makkelijker worden. Hoe ontvangen Simon en JJ dit nieuws?

Dan het moment suprême, alle hipsters opgelet, er is een nieuwe downloadable game voor de PlayStation 3 uit en het is lekker arty farty. De game heet The Unfinished Swan en het is de bedoeling om deze ‘onvolledige’ zwaan te vangen. Er is alleen één probleem, de hele wereld is wit. Je gaat dus met kledders zwarte verf alles onder spuiten om je zo een weg door deze originele wereld te banen.

Kortom, er wordt ook deze keer genoeg besproken, zodat je deze Boost Your Play met de The Unfinished Swan Review niet wilt te missen.

Boost Your Play met de The Unfinished Swan Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch