Menu Premium
Loading...

Bohemian Rhapsody Film Review: “We Will NOT Rock You”

31/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Queen, iedereen kent de band wel of heeft ooit wel een nummer van ze gehoord. Deze maand is Bohemian Rhapsody te zien bij een bioscoop bij jou in de buurt. Onze lieftallige Jelle en Koos mochten zelfs al eerder naar de film, namelijk naar de première van Bohemian Rhapsody in het Tuschinski theater. Als echte flamboyante mannen gingen ze samen naar de paarse loper. Benieuwd wat Jelle en Koos nou vinden van Bohemian Rhapsody, kijk dan snel de video.

Feel-good Queen film

Bohemian Rhapsody is een biografische film over de Britse rockband Queen. De film is een Brits-Amerikaanse productie van 20th Century Fox, New Regency, GK Films en Queen Films. De regie was in handen van Bryan Singer, bekend van X-Men en The Usual Suspects, maar die werd ontslagen nadat hij drie dagen achter elkaar niet op kwam dagen op de set. Natuurlijk is dat niet de enige reden dat Bryan Singer was ontslagen. In zijn plaats kwam Dexter Fletcher, bekend van Band of Brothers en The Interceptor.

Brave Freddie Mercury

Wat al vrij snel duidelijk werd in de film was dat de Freddie Mercury, gespeeld door Rami Malek, te braaf over kwam. Je had tijdens de film kleine subtiele hints naar drugs en homoseksualiteit. Terwijl het overduidelijk was dat Freddy vaak aan de drugs zat. Uiteindelijk zou het fijn zijn geweest als er wat meer licht kwam op de controversiële onderwerpen. Uiteindelijk voelt de film als een feel-good Queen film.

Geweldige muziek

Het spreekt voor zich dat de muziek van Queen over de top geweldig is. Zeker in deze film is de audio perfect gemixt en klinkt het geweldig. Als fan van Queen is het zeker waard om naar deze film te gaan alleen voor de muziek, maar ga je naar Bohemian Rhapsody om iets nieuws te leren over Queen, dan raden wij het af. Je kan beter een paar docu’s op YouTube checken, bespaart je ook nog eens geld.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch