Menu Premium
Loading...

Bloodborne Let’s Play: Skate laat zien hoe het moet

01/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat Skate en Steven tot de conclusie kwamen dat Bloodborne het beste spel was dat From Software heeft gemaakt, was het aan Skate om het spel te spelen voor jullie genot. Dit is geen straf, want voor Skate is dit het beste spel ooit gemaakt. Toen hij een character moest maken voor deze video, was hij al niet meer weg te slaan van de PlayStation. Zie het allemaal in de Bloodborne Let’s Play: Skate laat zien hoe het moet

Bloodborne maakt het niet makkelijk

Skate noemt dit zijn favoriete game aller tijden en heeft deze dan ook meerdere malen uitgespeeld. Toch gaat dit geen makkelijke speelsessie worden voor Skate. JJ kijkt toe hoe the Great One de gevaren van Bloodborne gaat trotseren. Het mag gezegd worden dat Skate zich wel staande houdt. Het is duidelijk dat Skate wel kaas heeft gegeten van het overleven in From Software games. Hij verslindt de monsters! Hij laat geen huid en haar heel van ze, hoewel ze het niet makkelijk maken in de levels van Yharnam.

Skate houdt van From Software Games

Sinds Skate Demon’s Souls heeft gespeeld, is hij verliefd op kapot harde games. Elke game van From Software moet hij checken. In het Beste van From Software item werd duidelijk dat hij alle titels hoog heeft zitten, maar dat Bloodborne voor hem er echt met kop en schouder boven uitsteekt. De uitdaging, de spanning en de uiteindelijke euforie als je die ene moeilijke boss verslaat. Dit zijn de emoties die Skate altijd terugbrengt naar deze reeks games. Geen één andere game of serie heeft Skate zo gegrepen als de games van From Software.

Vind jij dat Skate zich staande houdt, of denk jij het beter te kunnen? Laat het weten in de comments na het bekijken van de Bloodborne Let’s Play: Skate laat zien hoe het moet!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch