Menu Premium
Loading...

Kevin reist terug naar de middeleeuwen voor Kingdom Come Deliverance

18/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kingdome Come Deliverance is uit en om dat heugelijke feit te vieren had de uitgever van de game, Koch Media, ons uitgenodigd om het launch-event op Slot Loevestein bij te wonen. De grootste Kingdom-fan van ons allemaal, Kevin, claimde de spot op dit event onmiddelijk op, niet wetende wat zich hij daarmee op de hals haalde. Want de rookie wist niet dat dit soort events altijd een aantal spreekwoordelijke adders onder het gras bevatte. Het is niet alleen een potje game en spel mee naar huis nemen. Maar daar kwam ie snel achter.

JJ, die altijd op zoek is naar leuke content, gaf Kevin de plek op voorwaarde dat hij van te voren niet te weten kreeg wat er allemaal in het verre Gelderland op het programma stond. De enige info die hem medegedeeld werd, was dat hij oude kleding en oude schoenen moest meenemen. Een mededeling die hem direct al ietsje terughoudender maakte. Want oude kleding meenemen betekent vaak weinig goeds. Eventuele bedenkingen kwamen echter te laat, want de naam Kevin was al doorgegeven en daarmee de weg terug keihard afgesneden.

Kevin slaat iemand tot bloedens toe neer…

Op naar Zaltbommel dus, alwaar Kevin met een busje werd opgehaald voor een ware Middeleeuwse belevenis. Koch Media had Slot Loevestein bewust uitgekozen zodat ze de hele middag en avond in een Middeleeuwse saus konden dopen. En Kevin kwam er al snel achter dat die tijden een stuk zwaarder waren dan de hedendaagse tijd. Voor iemand die een muis optillen al zwaar vindt, is een Middeleeuws zwaard rond zwaaien bijvoorbeeld een hele klus, laat staan iemand er een gericht een kleun mee geven. Met alle hilarische en bloedige gevolgen van dien. Maak je dus maar op voor een item waarin Kevin zichzelf keihard tegenkwam, maar desalnietemin zo blij als een kind terug ging. Want ja, Kingdom Come Deliverance hè, die game is gewoon oldscool vet. Daar kan zelfs het verlies van een geliefde Mario-onderbroek niet tegenop.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch