Menu Premium
Loading...

Blizzcon 2018: Warcraft 3 Reforged, World of Warcraft en Diablo Immortal-drol

05/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen week werd Blizzcon 2018 gehouden in het Amerikaanse Annaheim. Blizzcon is het jaarlijkse feestje waar Blizzard zijn fans flink verwent met een week lang lekkere fan-content. In het begin van de week veel opwarmers, esports en toffe fan-content en dan in het weekend de uitsmijter met het aankondigen van nieuwe uitbreidingen en games. Blizzcon is een feest dat eigenlijk door elke publisher moet worden opgezet. Een prachtig gebaar van dank naar een hondstrouwe community. Blizzard-fan Steven had een VIP-ticket gekregen en zat elke avond trouw voor zijn beeldscherm om het nieuws te volgen. Naast hem in de studio zit stagiair Michael, in hart en nieren een Blizzard-adept die elke minuut van het event heeft bekeken. Oftewel, we hebben het beste team klaarzitten voor een goed ingevoerd en vooral spicy verslag en mening over Blizzcon 2018.

Blizzcon is meer dan een fan-fest alleen

Blizzcon is meer dan een fan-fest. Het levert elk jaar ook weer nieuws op. Blizzard gebruikt hun event, en waarom ook niet, om uit te leggen met welke nieuwe games ze bezig zijn en welke uitbreidingen er komen voor de bestaande games. En dat deden ze dit keer dus ook weer in het zonnige Annaheim. World of Warcraft, Overwatch, Hearthstone, Diablo en zelfs Starcraft, ze kwamen allemaal voorbij.

Diablo Immortal

Steven en Michael behandelen al het nieuws en nemen daarbij geen blad voor de mond. Want er valt genoeg te bediscussiëren. Hoe was de vibe in Florida? Werd er veel nieuws gepresenteerd of waren het net als vorig jaar veel uitbreidingen en extra’s voor ‘oude’ games? En als er nieuwe games werden aangekondigd, wat waren die en wat voor impact hadden ze op de twee heren? En natuurlijk de hamvraag: was het een vette Blizzcon? En ja, de Diablo Immortal mobile game komt ook aan bod. Natuurlijk, de hele wereld heeft het daar over.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch