Menu Premium
Loading...

BlizzCon 2017: Worden de hoge verwachtingen waargemaakt?

03/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Blizzcon staat voor de deur. Blizzard pakt elk jaar uit met een gigantische beurs waar eensgezinde fans van de Blizzard-games samen een paar toffe dagen kunnen beleven. Sommige hardcore fans trekken de stoute schoenen en en vliegen naar Amerika om daar ter plekke aanwezig te zijn. Een aantal jaar geleden was Steven een van deze gelukkigen. Dit jaar moet de Gamekings-veteraan het doen met een virtual ticket. Zodoende gaat hij samen met Kevin de expo live volgen vanuit ons koude kikkerlandje. In dit item blikken Steven en Kevin vooruit op wat (wellicht) komen gaat. Benieuwd naar hun gedachten? Check nu BlizzCon 2017: Worden de hoge verwachtingen waargemaakt?

Blizzard-fans maken zich op voor Blizzcon 2017

Op vrijdag barst het spektakel los in Los Angeles. Blizzard-fans maken zich op twee dagen vertier. Er is een hoop te doen op de veelbesproken BlizzCon. Zo geldt het voor velen cosplay-fans als een soort walhalla. Van heinde en ver komen mensen om in hun indrukwekkende cosplay-outfits de beurs kleur te geven. Gamekings-kijkers met een goed geheugen kunnen zich wellicht de trip van Steven naar BlizzCon 2013 herinneren. Destijds maakte hij indruk met zijn paars-groene elven-outfit. Een dergelijk legendarisch Gamekings-moment zit er dus dit jaar niet in, maar met hun virtual ticket volgen zowel Steven als Kevin het evenement op de voet. In dit item gaat het duo voorbeschouwen op het evenement. Zo kijken ze uit naar de vermoedelijke aankondiging van de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft.

Wat zijn jullie verwachtingen van de BlizzCon 2017. Gaan jullie het evenement volgen met een virtual ticket? Of ben er zelfs ter plekke bij? Laat je horen in de comments onder BlizzCon 2017: Worden de hoge verwachtingen waargemaakt?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch