Menu Premium
Loading...

BlizzCon 2016 Dagboek Deel 2

13/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nee nee, we waren nog niet klaar! In dit deel gaan Emiel en Lucas de beurs op om de games te checken en cosplayers te interviewen met een bijzondere vraag. Je ziet het in deze BlizzCon 2016 Dagboek Deel 2!

BlizzCon 2016 zit er natuurlijk alweer op en we hebben in afgelopen Brievenmaandag en twee Extra’s al het één en het ander besproken over het feestje van Blizzard, maar footage van het evenement zelf is natuurlijk wel zo gaaf. Emiel is in ieder geval bij alle games langs gegaan om de nieuwtjes te checken. Zo’n beetje elke grote titel van Blizzard kreeg nieuwe content, dus daar moesten previews van komen! Check BlizzCon 2016 Dagboek Deel 2 voor Emiel zijn ervaringen met de nieuwe updates van o.a: Overwatch, Hearthstone en Diablo 3!

Lucas, onze Blizzard noob, ging natuurlijk niet alleen mee voor de gezelligheid. Er moest onderzoek gedaan worden! Lucas wou weten of onze wereld parallel staat met de wereld van World of Warcraft en welke presidentskandidaten dan bij the Horde of the Alliance zouden horen? Hij confronteert een boel cosplayers met deze stelling op de beruchte ‘Lucas-way’. Inmiddels weten we natuurlijk wie heeft gewonnen, dus ben jij benieuwd of onze wereld straks wordt overgenomen door the Horde of door the Alliance? Check dan BlizzCon 2016 Dagboek Deel 2!

Uiteraard kunnen jullie binnenkort veel meer footage van BlizzCon 2016 verwachten in de TV aflevering op Spike TV en Comedy Central!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch