Menu Premium
Loading...

BlizzCon 2016 Dagboek Deel 1

12/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

For the Hooooorde! Fuck yeah, Emiel en David gingen vorige week naar Anaheim, Californië voor Blizzards grootste feest ever. Blizzard bestaat namelijk 25 jaar! Maar voordat Emiel en David naar BlizzCon gaan, gaan ze eerst een oude bekende ophalen from the States! Wie Emiels companion gaat worden, zie je in BlizzCon 2016 Dagboek Deel 1!

Bij een tripje naar de states, horen uiteraard ook Dagboek items voor op de website! In dit eerste deel zie je hoe David en Emiel op reis gaan naar Californië en hoe ze de beruchte Lucas gaan ophalen. Emiel wist van niets en dacht dat hij samen met David, als magisch duo, BlizzCon gingen verkennen. Zodoende probeert David nog even zijn pokerface te houden, tot de verrassing in Amerika. Eenmaal geland in Amerika, zie je hoe onze Gamekings het hotel verkennen en alvast een voorproefje proberen te nemen van het epische BlizzCon zelf. Na de eerste goodiebag en een goeie maaltijd, gaan de heren zich voorbereiden op al het game geweld wat de volgende dag gaat brengen!

Als de heren aan de tweede dag beginnen, zie je de eerste indrukken van BlizzCon en de openingspresentatie. Ben jij benieuwd naar de highlights van de keynote, check dan deze BlizzCon 2016 Dagboek Deel 1!

Morgen kunnen jullie Deel 2 op de website vinden en uiteraard kunnen jullie binnenkort nog veel meer footage van BlizzCon 2016 verwachten in de TV aflevering op Spike TV en Comedy Central!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch