Menu Premium
Loading...

Blijft Wolfenstein: The New Order zijn roots trouw?

25/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is het tijd voor een verse preview van de nieuwe telg uit de langlopende shooterserie Wolfenstein. De eerste Wolfenstein game stamt alweer uit 1981. Niet iedereen van jullie zal deze game destijds gespeeld hebben en degene die de game wel hebben gespeeld in dat jaar zijn de game misschien wel een beetje vergeten. Dennis en JJ zijn de serie zeker niet vergeten en hebben mooie herinneringen aan de oude games. Deze nieuwe Wolfenstein roept echter een grote vraag op: Blijft Wolfenstein: The New Order zijn roots trouw? Dennis en JJ kijken of ze antwoord hebben op deze vraag.

Dennis en JJ zien al jaren uit naar een nieuw deel van de Wolfenstein-serie. Met name JJ is opgegroeid met deze langlopende serie. Hij heeft de games vanaf  het eerste deel gespeeld. Voor JJ is Wolfenstein een van de grondleggers van het first-person shooter-genre. Dat belooft natuurlijk wat. Uiteraard is ook Dennis altijd wel in voor een goede shooter. Met name het Tweede Wereldoorlog thema is een van zijn favorieten. Daarom zijn de twee heren een perfect duo om samen voor deze preview te gaan zitten van Wolfenstein: The New Order.

De heren hebben de game uiteraard uitgebreid voor je gecheckt. Ook bespreken Dennis en JJ allebei hun eerste ervaringen in deze preview van dit nieuwe deel. Wil je snel weten of dit nieuwe deel uit de Wolfenstein-serie de verwachtingen van zijn voorgangers waarmaakt? En wil je weten of de nieuwe game uit de serie zijn roots trouw blijft? Check deze preview van Wolfenstein: The New Order dan snel en hoor er alles over van Dennis en JJ!

Ontwikkelaar: Machine Games
Uitgever: Bethesda Softworks
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360

Blijft Wolfenstein: The New Order zijn roots trouw?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch