Menu Premium
Loading...

Bleeding Edge Review – Kopen, budgetbak of slopen?

05/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week heb je bij ons al de Let’s Play van Bleeding Edge door Daan kunnen zien. wat dan altijd volgt is de review. Koos en natuurlijk Daan hebben zich verdiept in Bleeding Edge. De game is gemaakt door Ninja Theory, de studio achter de Devil May Cry reboot en Hellblade Senua’s Sacrefice. Het is ook een Xbox- en PX exclusive. Wat betekent dat een lidmaatschap van Game Pass volstaat om met deze game aan de slag te gaan. Of het spel zich goed weet te onderscheiden van die andere bekende hero shooter (kuch Overwatch kuch) hoor je in dit item.

Van Hellblade naar Bleeding Edge

Ninja Theory heeft aangegeven dat het een echte Indie studio was voordat het ’t afgelopen jaar werd aankocht door Microsoft. Deze overname bracht een nodige dosis veiligheid met zich mee, waardoor de studio zich kon focussen op de projecten waar ze zelf enthousiast van werden. En daar komt dus een parel als Hellblade Senua’s Sacrifice uit voort. Bleeding Edge is een andere liefdesbaby van ze. Deze game beleefde als een totale verrassing vorig jaar op de E3 haar debuut. De hero shooters leken immers een beetje op hun retour. De vraag is nu of Bleeding Edge ook zo sterk is als de laatste Hellblade. Waarbij ze het voordeel hebben dat iedereen de titel kan uit proberen met de Xbox Game Pass.

Game Pass bezitters beleven mooie tijd

Bleeding Edge is de tweede game die afgelopen maand exclusief uitkwam op de Xbox en de PC. En natuurlijk komt deze game net als die andere exclusives gelijk uit op Game Pass. De andere topper is Ori And the Will of the Wisps, die Skate en JJ vorige maand besproken hebben. Dat was een absoluut meesterwerk. Is de nieuwe game van Ninja Theory dat ook?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch