Menu Premium
Loading...

Blast Galaxy: Steven en de reis naar zijn eigen Arcade – Deel 2

07/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt het inmiddels kunnen zien: Blast Galaxy is open. De droom van onze Steven is daarmee verwezenlijkt: een eigen arcade hal. Donderdagavond jongstleden werd de hal feestelijk geopend met een borrel voor genodigden en in de livestream van afgelopen vrijdagmiddag konden jullie zien hoe het er aan toe ging op de eerste dag dat Blast Galaxy open was. Wij hielden in ieder geval met veel plezier onze Retro Week ten doop, en speelden er een shitload aan games op de kasten. Maar voordat de hal open kon, moest hij natuurlijk ook compleet ingericht worden. In het tweede deel van de mini-documentaire waarin we Steven volgen op zijn crusade om de arcade hal en dus zijn droom ook daadwerkelijk te verwezenlijken, zien we hoe de lege hal aangekleed en gevuld wordt met tientallen arcade-kasten. Dit is ‘Steven en zijn reis naar een eigen arcade hal – deel 2’.

De droom wordt nu eindelijk echt tastbaar

Het was wel even een dingetje in de dagen voor de opening. De tientallen arcade-kasten moesten aankomen en naar binnen gebracht worden. En aangezien je die kasten niet bepaald bij de IKEA haalt, was dit nogal een operatie. De kasten kwamen namelijk in een zeecontainer uit de Verenigde Staten. Waarbij twee vragen Steven bezighielden: ten eerste of alle aangekochte kasten daadwerkelijk in de container geladen waren en ten tweede of ze er ook heel uitkwamen. En dat laatste, we willen niet teveel verklappen, was niet helemaal het geval.

In ‘Steven en zijn reis naar een eigen arcade hal – deel 2’ zie je met eigen ogen hoe een droom nu ook echt tastbaar wordt. Eerst was er een idee, toen een plan, een sleutel, een lege hal en nu dus daadwerkelijk de arcade-kasten die de basis vormen van het hele concept. Blast Galaxy bestaat. En je ziet nu hoe het in elkaar wordt gezet. Mocht je er zelf naar toe willen, dat kan in ieder geval op woensdag 25 juli als we een community event met Gamekings opzetten in Blast Galaxy waar Premium leden geheel gratis naar binnen kunnen. Aanvang: 14:00 uur. Aanmelden doe je via redactie@gamekings.tv.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch