Menu Premium
Loading...

Blast from the Past: ouderwetse arcade co-op in Gauntlet

07/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pak je zwaard, boog of toverstaf er maar bij, want het is tijd voor Gauntlet! Boris neemt Skate en Emiel mee naar deze ouderwetse arcade klassieker, en Jelle mag ook mee doen, want er is immers een vierde speler nodig. De game komt uit 1985, Skate was toen dertien jaar oud en bij het zwembad en daar speelde hij misschien wel Gauntlet in de kantine van een cafetaria. Emiel was ook aan het zwemmen maar in de balzak van zijn vader. Tijd voor Gauntlet! We gaan hakken, schieten en vooral een lekkere 80’s vibe meekrijgen van deze game.

Pak je pijl en boog er maar bij voor Gauntlet

Emiel, Jelle, Boris en Skate gingen naar beneden, naar Blast Galaxy, daar speelde ze Gauntlet en dat gaat er natuurlijk fanatiek aan toe! Wie gaat er voor de elf met de boog en wie kiest de tovenaar? Je ziet het allemaal in deze Blast From The Past. En Boris vertelt je natuurlijk nog veel meer informatie over de game.

Skate springt al in de exit

Skate springt al in de exit voordat de game ├╝berhaupt is begonnen. Boris wil mensen een bijl in hun rug gooien. Emiel is nogal irritant volgens hem. Er wordt flink gevochten en voordat ze het weten zitten ze in level 3. Jelle speelt met Gandalf the yellow, alleen gebeurt er niks als er op magic wordt gedrukt. Jelle krijgt er wel een lamme pols van. Skate vind dat hij niet voorop moet lopen met zijn boog en dat zorgt ervoor dat er behoorlijk wat gediscussieerd wordt. Voordat je het weet zitten de mannen in level 18.

Heb jij Gauntlet vroeger ook gespeeld? Of kom je het binnenkort spelen in Blast Galaxy? Laat het ons weten in de comments en wie weet zien we je binnenkort een keer bij Blast Galaxy!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch