Menu Premium
Loading...

Blast From the Past: keihard knokken in Double Dragon

13/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaaaa, zitten we op te letten!? Het was een koude winter in 1987 en kleine Koos was een halfjaartje oud. Jelle en Koos waren nog in hun eigen poep aan het graaien toen Double Dragon uitkwam. In het Japans heeft Boris het ook opgezocht. De wifi doet het alleen niet, dus dat maakt het allemaal wat lastiger.

Billy en Jimmy vechten in Double Dragon

Billy is blauw en Jimmy is rood, of toch roze? Er is een film en een animatieserie van Double Dragon gemaakt en die is behoorlijk slecht, of juist heel erg goed? Er zit in ieder geval een lekkere soundtrack in. Het is een behoorlijk videogame-achtige film en de trailer maakt dan ook indruk op de mannen, op een bepaalde manier. Op IMBD krijgt de film een 3.7, alleen vinden de mannen het een 8.

Het grote wifi mysterie

Daarnaast is er in deze Blast from the Past een groot wifi mysterie. Want waarom heeft enkel Boris geen wifi? En mag hij nog wel verbinden met de wifi van onze buren? Na een wifi mysterie gaan de mannen naar beneden en duiken ze Blast Galaxy in, aan de slag met Double Dragon! Chris van Blast Galaxy heeft een hoop aan de kast zelf gesleuteld en dat was nodig ook. Het is een beetje een Frankenstein kast. Er wordt flink geramd op de knoppen dus we hopen dat de kast het wel kan overleven! Je ziet het allemaal in deze Blast From the Past! Kijk snel de video om erachter te komen hoe Koos en Jelle het doen tijdens een beetje knokken in deze arcade game.

Heb jij Double Dragon ook gespeeld vroeger? Of nog recent in Blast Galaxy? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen over deze game! Boris beantwoord ze als de wifi het weer doet.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch