Menu Premium
Loading...

Blair Witch Review: kopen, budgetbak of slopen?

07/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dag drie van de horror-vierdaagse staat zoals je inmiddels gemerkt hebt volledig in het teken van Blair Witch. Eerder vandaag hebben jullie een Let’s Play van de game kunnen zien. Nu volgt dus het verdict. Skate en Jelle hebben aardig wat tijd gestoken in de game en zitten voor je klaar om te bespreken in welke categorie Blair Witch hoort. Is de game echt zo eng als dat de trailer tijdens de E3 doet vermoeden? Dat leer je na het checken van dit item!

Deels gebaseerd op de film

Deze film kwam op 15 september 2016 uit en is een vervolg op Book of Shadows: Blair Witch 2. Alles is dus een beetje aan elkaar gelinkt, maar toch anders. De game is namelijk niet helemaal nagemaakt en volgt zijn eigen verhaal. We hoeven niet zover te gaan dat alleen de naam een gelijkenis heeft, maar het is absoluut niet een kopie van de desbetreffende film. Het concept en het gebied van de game zijn vanuit de film overgenomen.

Blair Witch: steeds donkerder en donkerder…

De game begint nog relatief vrolijk, maar de sfeer verandert gestaagd. Jij bent Ellis, een ex-politieagent die meehelpt bij een zoektocht naar een verdwenen jongen. Voor de verdwijning van deze jonge waren er al meer mensen in het desbetreffende gebied verdwenen. Jij gaat nu, samen met je hond, door het beboste gebied met alleen je camera aan je zijde. Voor de mensen die Outlast 1 en 2 hebben gespeeld zal dit bekend voorkomen. Ook hier loop je dus in je eentje door een bebost gebied op zoek naar de vermiste jongen. Deze jongen verdwijnt gedurende de game echter naar de achtergrond dankzij een paar angstaanjagende gebeurtenissen.

Ben jij fan van de Outlast 2/Blair Witch-type games? Heb jij de film gezien en zo ja wat waren vooral de overeenkomsten? Vond je de game geslaagd of is het wat jouw betreft een budgetbak- of sloop game? Laat het weten in de comments hieronder en deel je mening met anderen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch