Menu Premium
Loading...

Black Mirror Review: Een geslaagde reboot?

07/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shelly en Skate zijn de afgelopen weken druk in de weer geweest met meerdere najaarstoppers. Met het vorderen van de tijd heeft het duo inmiddels de kans gehad verder te kijken. Dit jaar staan er, op Xenoblade Chronicles 2 voor de Nintendo Switch na, geen grote releases meer op het programma. Dit geeft Shelly en Skate tijd om games op te pakken die het wat minder moeten hebben van gigantische marketingbudgetten. Het Gamekings-duo is de afgelopen tijd aan de slag gegaan met Black Mirror. De titel van deze game doet direct denken aan de populaire Netflix-serie, maar de twee hebben niks met elkaar te maken. Ben je benieuwd wat deze game te bieden heeft? Check nu Black Mirror Review: Een geslaagde reboot?

De laadtijden in Black Mirror zijn niet mals

Black Mirror (PS4, XBOX One, pc) is een reboot van The Black Mirror-serie die begin deze eeuw uitkwam op Windows. De eerste game dateert alweer van dik veertien jaar geleden. De originele delen werden ontwikkeld door een Tsjechisch bedrijf genaamd Future Games. Deze reboot wordt uitgegeven door THQ Nordic. De ontwikkeling van de game is in handen van KING Art Games. The Black Mirror I, II en III waren vrij traditionele point-and-click horror adventure games. Shelly en Skate gaan in deze review de veranderingen besprekingen die zijn doorgevoerd in deze reboot. Voordat het duo goed en wel is begonnen met het bespreken van deze game, spuwt Skate even zijn gal over de aanwezige technische mankementen. Zo zijn de laadtijden niet mals in de game. Zowel Shelly als Skate geven aan hier last van te hebben gehad.

Hebben jullie back in the day de oude serie gecheckt? Zo ja, zijn jullie voornemens deze reboot op te pakken? Laat je horen in de comments onder deze  Black Mirror Review: Een geslaagde reboot?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch