Menu Premium
Loading...

Bitcoin Bounty Hunt: verzamel Satoshi cubes en verdien Bitcoin

30/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je begrijpt wel dat Boris behoorlijk enthousiast is over deze Bitcoin game. Als de twee favorieten dingen in het leven van Boris samenkomen, dan kan het natuurlijk niet anders dan dat Boris hype is. Bitcoin Bounty Hunt is een multiplayer FPS waarin je Satoshi cubes kunt verzamelen en er vervolgens Bitcoin aan kan verdienen. En wie wil dit nou niet. JJ gaat er met Boris over praten.

Bitcoin Bouny Hunt

Je kunt in deze game dus Bitcoin verdienen terwijl je aan het gamen bent. Dit is allemaal mogelijk dankzij het Lightning Network, waardoor er binnen no time transacties kunnen worden voltooid. Zo kun je dus, ook als gamer, binnen no time transactions verwerken. In deze game kun je Bitcoins verdienen door te hunten naar Satoshi cubes. Dat is de normale manier, maar het kan ook anders. Je kunt, en hier wordt multiplayer interessant, ook andere spelers doden en zo Satoshi verdienen. En het mooie is: je bent niet afhankelijk van een ander. Je hebt namelijk je eigen, ingebouwde, neutrino wallet waarmee je de Bitcoins die jij verdient hebt kunt opslaan. Qua grafische kwaliteit kan de game niet tippen aan andere shooters, maar het begin is daar. En het is vooral interessant omdat Bitcoin voor het eerst als collectible wordt gebruikt.

Bitcoin in games

Nog niet een combinatie waar veel developers aan denken. Om meerdere redenen. Dat deze game het dan wel aandurft (en niet zo’n klein beetje ook), is natuurlijk alleen maar mooi. Developers ontwijken met hun games ontwijken momenteel toch Bitcoin als betaalmiddel en blijven gebruik maken van bestaande middelen of eigen currency. Daar lijkt voorlopig nog geen verandering in te komen, maar deze game zou wel een grote stap in de goede richting kunnen zijn. Wie weet.

Zie jij toekomst voor Bitcoin in games? Laat het weten in de comments hieronder.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch