Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite Review

26/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het voelt als de dag van gisteren dat je angstig achter je TV BioShock speelde. De sfeer in de game en alle gevaren in Rapture hielden de mensen dagen lang bezig. Het leek haast niet mogelijk om deze ijzersterke sfeer te overtreffen. Inmiddels is BioShock toe aan zijn derde deel en het zou BioShock niet zijn als er geen sterke sfeer met een diep verhaal voor je klaar ligt. Of BioShock zijn naam eer aan doet en mensen net zo geboeid achter hun scherm kan houden, zie je in de BioShock Infinite Review.

De donkere hoeken, angstige achtergrondgeluiden en de gehele onderwaterwereld zijn verruild voor het zonnige luchtruim. De sfeer is daardoor totaal anders, maar niet minder sterk. Het lijkt haast dezelfde kleurplaat, maar die totaal anders ingekleurd is: De bijzondere magische vaardigheden, de ouderwetse wapens en een totaal andere samenleving. Maar de serie is nog altijd in het bezit van een kritieke blik op onze samenleving. Qua verhaal kan menig game dan ook leren van de BioShock franchise.

Maar hoe is de game in zijn geheel? Een goed verhaal en sterke sfeer is leuk, maar een game is zo veel meer dan dat. Is het een lege huls met een erg mooie buitenkant of is het echt een bijzondere game?

Hoe dan ook, 2K Games heeft de gamewereld eventjes in zijn handen en iedereen kijkt op dit moment naar BioShock Infinite. Nu is het aan jou, doet de game zijn naam eer aan en is het mogelijk bij voorbaat de beste game van dit jaar of liggen de verwachtingen te hoog? Boris en Jelle hebben hun verwachtingen in ieder geval hoog gezet. Hoe zij de game vinden? Dat zie je in de BioShock Infinite Review!

Ontwikkelaar: Irrational Games
Uitgever: 2K Games
Platform : PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch