Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite Hands-on

03/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Simon zijn onlangs naar Londen geweest om eens flink los te gaan met het nieuwe deel in de BioShock serie. In dit deel ga je in plaats van naar de bodem van de zee de lucht in, zoals je kunt zien in de BioShock Infinite Hands-on.

Laat het duidelijk zijn dat er geen spoilers worden verteld, maar dat neemt niet weg dat je misschien sommige dingen niet wil horen. Dus pas op! Voor de mensen die echter niet genoeg te weten willen komen over deze hoog geanticipeerde game hou je dan maar vast.

Waar Simon denkt dat hij de vorige BioShock delen minder vond dan de rest van de wereld, laat Jelle er zelfs zijn ‘bangers en mash’ voor staan. En dat zegt wat! Maar wat vinden ze van deze nieuwe richting die Irrational Games is in geslagen? Hebben zij zich vermaakt tijdens de eerste uren in de lucht?

Ze hebben de eerste paar uur van de game mogen spelen en het is vooral de wereld die geschetst wordt die hun aandacht trok. Deze wereld heet Columbia en zweeft hoog boven de wolken, letterlijk. Of toch niet Simon? Maar goed, in deze op ballonnen zwevende stad is er een chick die gered moet worden. Zij heeft wazige krachten die de religieuze gekken niet ontgaan zijn.

Jij bent Booker Dewitt en jou is het ook niet ontgaan dat ze twee hele grote assets heeft en gaat er achteraan. De Plasmids die je kent uit Rapture zijn vervangen door Vigors. Wat eigenlijk hetzelfde is, maar dan anders. Uiteindelijk zal Elizabeth (de vrouw in kwestie) je ook helpen met haar krachten wat dus ook nog eens toevoegt aan de gameplay. Maar Simon en Jelle zijn natuurlijk niet voor Jan Lul naar Londen geweest en filosoferen er lustig op los in de BioShock Infinite Hands-on.

Ontwikkelaar: Irrational Games
Uitgever: 2K Games
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

BioShock Infinite Hands-on

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch