Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 1 Review

13/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaja, de review van de nieuwe DLC voor BioShock Infinite is hier! In BioShock Infinite gingen we na twee delen onderwater opeens de lucht in, maar met deze downloadable content speelt het verhaal zich af in het oude vertrouwde Rapture. Zijn Jelle en Dennis enthousiast over deze terugkeer naar de roots van het verhaal, of is het toch niet zo goed als ze hadden verwacht? Je ziet het in deze BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 1 Review.

In deze uitbreiding van BioShock Infinite ga je, net zoals in de rest van de game, samen met Elizabeth op pad. Ze is dit keer iets ouder maar ondersteunt jou nog steeds tijdens te gevechten. Elizabeth neemt je mee naar de onderwaterwereld Rapture, die we kennen van de eerste twee BioShock-games. Wat sowieso ook tof is als je een fan bent van de eerdere BioShock-titels, is dat de Plasmids helemaal terug zijn van weggeweest. Voor de niet-kenner: Dit zijn speciale krachten die je personage weet te gebruiken. BioShock Infinite was voor sommige mensen teveel een shooter en velen vonden dan ook dat je te makkelijk door de game  kon rennen, zonder tactisch je Plasmids te gebruiken. Dennis en Jelle zullen je in deze review vertellen of deze uitbreiding nog steeds leunt op de shooter-actie of dat het allemaal iets veranderd is.

BioShock Infinite is al sinds maart dit jaar te koop en het heeft dus even geduurd voordat er eindelijk een uitbreiding kwam voor deze game. Door terug te gaan naar de wereld van de eerder BioShock-titels zullen veel fans tevreden zijn, maar misschien hadden ze ook voor een andere wereld kunnen kiezen. Laat in de comments weten wat jij ervan vindt! Dennis en Jelle laten in deze BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 1 Review in ieder geval weten of zij het een wrede uitbreiding vinden.

Ontwikkelaar: Irrational Games
Uitgever: 2K Games
Platform: PC, PlayStation 3, Xbox 360
BioShock Infinite: Burial at Sea Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch