Menu Premium
Loading...

Beyond: Two Souls Review

08/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondertussen heeft ontwikkelaar Quantic Dream de strepen wel verdiend, na het bewijzen dat ze in staat zijn kwalitatief sterke games neer te zetten. Dat betekent alleen niet dat we met de ogen dicht kunnen aannemen dat het voor elke game van hen geldt. Daarom zijn Boris en Pascal aan de slag gegaan met hun laatste titel. Kan Quantic Dream alle hoge verwachten waarmaken? Het wordt je verteld in de ‘Beyond: Two Souls Review’!

Ze hebben bij Quantic Dream niet zomaar naam gemaakt. Hun allereerste game uit 1999, Omikron: The Nomad Soul voor de PC en Sega Dreamcast, werd middelmatig ontvangen, maar met Fahrenheit uit 2005 gooiden ze wél hele hoge ogen. De game werd geprezen om het feit dat het qua verhaal heel sterk in elkaar zat én dat je zelf de keuze had waar het verhaal naartoe ging. Alles kon een richting gegeven worden, waardoor er verschillende eindes mogelijk waren.

Gezien deze manier van gameplay zo ontzettend aansloeg, deden ze het in 2010 met Heavy Rain ook. In plaats van zomaar hetzelfde trucje herhalen, werd het uitgebreid en nog beter uitgewerkt. De PlayStation 3-exclusive werd echt heel erg goed ontvangen, ondanks dat de manier van spelen niet voor iedereen is weggelegd.

Nu is het een specialiteit geworden van Quantic Dream, want Beyond: Two Souls maakt er ook gebruik van. Je speelt met Jodie Holmes en volgt haar in haar avontuur naar de waarheid en de reden waarom zij gelinkt is aan bovennatuurlijke krachten. Bij deze onderneming krijgt zij hulp van Nathan Dawkins, een overheidswetenschapper die het beste met haar voor lijkt te hebben.

Om Beyond: Two Souls compleet te begrijpen, moet je het gespeeld hebben en dat hebben Boris en Pascal dan ook uitgebreid gedaan. Zij gaan, zonder het verhaal te verpesten, jou vertellen of je Beyond: Two Souls wilt spelen of niet. Is dit een potentiële kandidaat om de game van het jaar te worden? Kom erachter met het kijken naar de ‘Beyond: Two Souls Review’!

Ontwikkelaar: Quantic Dream
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PlayStation 3
Beyond: Two Souls Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch