Menu Premium
Loading...

Beyond: Two Souls Preview

27/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De variatie in games is bijzonder groot en nog altijd groeiend. Dankzij moderne prestaties op het gebied van visualiteit is er recentelijk dankzij onder andere Heavy Rain een nieuw type game op de markt. Hoewel er een discussie over de term game in deze gevallen de ronde gaat. Je weet waarschijnlijk al waar het over gaat. Is een game nog een game, als je voornamelijk wordt meegenomen in een verhaal in plaats van te gamen? Dit wordt vaak een interactieve film genoemd. De makers van Heavy Rain zijn terug. Dit keer ga je de paranormale kant op met je extra ziel Aiden. Hoe dat is, zie je in de Beyond: Two Souls Preview.

De grafische kracht van de consoles is inmiddels outdated, maar alsnog blijven games ons verbazen. Beyond: Two Souls is er één van. Er is dan ook kosten noch moeite gespaard. Verschillende versies van Jodie gedurende haar eerste vijftien jaar die je doorloopt in de game zijn logisch, maar de hoeveelheid in variatie van uiterlijk en het gedrag zijn verbluffend. Juist door de realistische verschijning van gedrag en uiterlijk van de personages is het verleidelijker om te spreken van een interactieve film.

Met 300 personages en uniek gedrag van verschillende personages gedurende twaalf maanden in het systeem verder is Beyond: Two Souls bezig om een zeer uitgebreide interactieve film te worden. Het verhaal van Jodie en Aiden moet je dan ook meeslepen en samen met de visuele pracht en praal een immense indruk op je achterlaten.

Martin en Pascal hebben een romantische tour langs de Eiffeltoren laten skippen om een bezoekje te brengen aan Quantic Dream voor Beyond: Two Souls. Of ze dat achteraf een goede keuze vonden, of dat ze een dag verspild hebben? Dat zie je in de Beyond: Two Souls Preview.

Ontwikkelaar: Quantic Dream
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PlayStation 3Beyond: Two Souls Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch