Menu Premium
Loading...

Doom Eternal gameplay beelden onthuld: “Bethesda komt 2x keer zo hard”

14/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Guns, explosies en monsters, daar draait het om in Doom Eternal. Op de E3 was alleen de aankondiging te zien van het nieuwe deel, waarbij geen gameplay te zien was. Dat was een beetje teleurstellend, maar nou mag het zo zijn dat tijdens QuakeCon er eindelijk gameplay beelden zijn gereleased. Dan is het natuurlijk wel de moeite waard voor JJ en Jelle om die beelden te checken en hun ongezouten mening hier over te geven. De reboot valt voor veel fans in de smaak, voor sommigen zelfs meer dan de ouderwetse Doom. Ontwikkelaar Id Software meent dat als je Doom te gek vond, dat Doom Eternal je helemaal te gek zal vinden. Benieuwd naar wat de heren ervan vinden? Check het item en laat weten in de comments of je ook al zin hebt om al die monsters kapot te knallen en met de grond gelijk te maken.

Knal er op los in Doom Eternal

Uit de beelden die Bethesda online heeft gezet, ziet het ernaar uit dat we er als gamers weer flink los kunnen knallen. En dan te bedenken dat we 2 jaar geleden nog Doom op elk huidige platform kregen. Toch hebben de makers in die korte tussentijd een gloednieuwe engine gemaakt. Dat maakt de beelden nog smoother dan in het vorige deel.

Je weet wat je krijgt

Id Software was zo blij met de steun van de community, dat ze van al het goede uit de vorige Doom, er meer van hebben terug laten komen. Zo zullen er meer wapens en bovendien ook meer brute acties zijn. Na het checken van de gameplay beelden wist JJ en Jelle al gelijk wat er te verwachten valt van deze game. De heren waren het wat dat betreft geheel eens met elkaar. Wat vinden jullie van de gameplay beelden en de aanpassingen die ze hebben toegepast in Doom Eternal? Vinden jullie nog wat missen in de gameplay beelden, of wordt er een perfect plaatje geschetst?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch