Menu Premium
Loading...

!@#$% over kosten Star Citizen, Bethesda, Black Ops 4 & Battlefield V-bans

24/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het beloofd, als er genoeg nieuws voorhanden is, dan knallen we er gewoon een nieuwe Peepshow uit. Bij deze! Boris en JJ zitten weer klaar voor je met zes bizarre verhalen. Verhalen waar je de ballen van uit je broek kunt lachen of juist vreselijk om moet huilen. Het zit er allemaal in dit keer. Een lach en een traan. Zo beginnen we vandaag met weer wat nieuws over Bethesda.

Bethesda hard getrolled en Activision verzint weer iets ‘briljants’ om te verpatsen

!@#$% begint met onze vaste gast, Fallout 76. Ze hebben bij Bethesda weer eens iets leuks verzonnen om centjes mee te verdienen. En geheel volgens verwachting slaat die shit totaal niet aan en steekt men er online behoorlijk (funny) de draak mee. Want creativiteit en social media gaan hand in hand. Of neem nu de nieuwste microtransactie, ontsproten aan de briljante geesten van Activision. Je lult niet meer als je het ziet. Maar het bestaat toch echt. Iets meer serieus is het verhaal over Star Citizen, de game die inmiddels al 200 miljoen dollar heeft gekost maar nog lang niet af is. De Peepshow vertelt je waar dat geld heen is gegaan en hoeveel dollars ze per maand verbranden bij developer Cloud Imperium Games. En we kunnen nu al verklappen dat dat best veel is. 

En dan is er het transfernieuws. Zeg maar Frenky de Jong naar Barcelona voor 76 miljoen maar dan op gamegebied. Blizzard en de nieuwe gamestudio van Microsoft, The Initiative hebben namelijk allebei een zwaargewicht aangetrokken voor hun toko’s. Twee toppers die wegtrokken bij twee zeer succesvolle developers. Wie het zijn en wat de implicaties van deze transfers zouden kunnen zijn, maken we in !@#$% bekend . Tot slot hebben we nog een ‘nieuwe mode’ in Battlefield V waar EA niet zo blij mee is. En dan drukken we ons nog zacht uit. En dan gaan ze weer met de bekende banhamer zwaaien. Maar is dat wel zo slim?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch