Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Wat is volgens ons de beste superhero game ooit gemaakt

28/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu er zoveel superhero films en ook games uit komen, leek het ons leuk om aan de twee heren van Nerd Culture en Huey te vragen wat hun favoriete superhero game ooit was? Met meteen daarop de vraag of ze met zijn drieën konden bepalen wie er van al die namen dan echt de allerbeste was? Dat is dus exact waar de discussie in deze video over gaat. Wordt het een game die we allemaal kennen? Kunnen Huey, Jelle en Koos er onderling uitkomen of wordt het knallende ruzie. Want probeer jouw darling maar eens op te geven voor andermans favoriet. Er gaan straks een hoop games voorbij konen. Van Superman op de Nintendo 64 tot Infamous op de PS3 en Spider-Man op de PS5. maar wat is uiteindelijk de nummer 1 superhero game aller tijden.

Van Infamous tot Batman

Wat maakt een superhero game tot een wrede superhero game? Is het  ‘t karakter wat men koest voor het spel? We worden de afgelopen jaren echt dood gegooid met superhero films uit het MCU en DC Universum. En niet alles is even goed. Sommige helden komen niet echt uit de verf. En een film is wat anders dan een game. Er is de afgelopen 30 jaar een enorme berg aan superhero games uitgekomen. En laten we eerlijk zijn, niet alles was even sterk. Wat hebben de drie er uit weten te pikken? is Infamous die topper? Guardians of the Galaxy of toch meer Batman: Arkham Asylum.

Wat is de beste superhero game ooit gemaakt?

De belangrijkste vraag is natuurlijk: Slagen de drie er in een titel te bekronen als de beste? Kiezen ze iets uit het meer recentelijke aanbod zoals een Miles Morales of een Guardians of the Galaxy? Drukt Huey zijn liefde voor Batman er door en wordt het Batman Arkham Knight of misschien wel Arkham City? Of bevinden de parels zich toch meer in het verleden met een Transformers  of Ultimate Spider-Man. Je gaat er achter komen in het Premium item van vandaag. Een die volledig draait om onze favoriete superhero games.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch