Menu Premium
Loading...

Wat zijn de meest wrede spaceships ooit gemaakt

01/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Koch Media heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Op 3 december komt de space combat game Chorus uit. Een shooter die dus draait om battles tussen space ships. En dat leverde bij ons meteen levendige discussies op. Want we lopen een aantal harde sci-fi nerds op de redactie rond. En die begonnen meteen te bekvechten over wat in hun ogen het wreedste spaceship ooit gemaakt was. Of beter gesteld, vormgegeven. JJ dacht toen, als jullie dan toch zo elkaar de haren in vliegen, doe dat dan on cam. Dat is content. En zo ontstond dus dit item. Drie heren die aangeven wat hun favo space blasters waren. Met de ervaring van vele jaren aan verschillende games, series, films en comics bekijken. Vuurwerk dus dat dik drie kwartier aanhoudt.

Wat is de vetste space ship volgens de redactie

Nieuwkomer Huey en onze vaste heren van Nerd Culture hebben het vaak over hun favoriete sciencefiction films. Heel vaak. Doorgaans gaat dat over het verhaal, karakters en de setting. Zelden over de space ships. Terwijl die een essentieel onderdeel zijn van een goede sci-fi film of game zijn. Daarom nu, met dan Chorus, een top 3 van alle drie de heren. Met uitleg. Zo gaan we kijken naar verschillende ruimteschepen uit de Star Wars serie. Welke daaruit allemaal aan bod komen? Dat verklappen we niet. Zou Star Trek er nog in zitten? Een voor jullie onbekend voertuig? Kijk of beluister de video en je weet het. En praat vooral mee in de comments.

Wat is de beste sciencefiction wereld

Huey, Jelle en Koos gaan het ook nog kort hebben over hun favoriete setting. Want was was nu echt een prachtige sci-fi wereld? En waarom? Bereid je voor op een buitenaardse discussie in deze video over spaceships.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch