Menu Premium
Loading...

Top 10 beste Nintendo console games van Gamekings ooit!

01/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na al die toffe items komt er dan toch echt een einde aan. Want wat was het een week! Diverse gems van de Gamekings zijn voorbijgekomen, waarbij het voor JJ en Emiel even moeilijk werd. Maar ook oude herinneringen werden opgehaald met legendarische Nintendo controllers en consoles. Zoveel verschillende onderwerpen zijn er deze week langsgekomen, dat de redactie de aankomende week een beetje bij moet komen. Maar gelukkig is het nog niet het einde voor jullie, want we sluiten deze dikke Nintendo week af met de top 10 beste Nintendo games op de console van Gamekings!

“Klassiekers vliegen je om de oren”

Nintendo heeft in zijn lange bestaan diverse klassieker uitgebracht. Mario is uiteraard de bekendste van alle titels. Maar we mogen niet de Zelda, Metroid en Kirby games vergeten, die de afgelopen jaren zijn uitgebracht. Daarom is de Nintendo week wel weer een mooi moment om alles op een rijtje te zetten. Elke Gameking heeft namelijk via de mail hun top 10 naar JJ verstuurd. Hier heeft hij een punten telling bij gemaakt en is hij uiteindelijk gekomen op de al gehele uitslag van de redactie. Of de heren op de bank het met deze uitslag eens zijn, gaan we zien. 1 ding is wel zeker. Een diverse top 10 hadden we niet kunnen krijgen!

Alweer het allerlaatste item van de Nintendo Week!

Naast dat dit een item van grote omvang is. Is dit ook het slot stuk van de Nintendo week. Een volle week waar we alles uit de kast hebben geprobeerd te halen met reviews, interviews, terug blikken en walk-troughs. Wij hopen dat jullie net zoveel hebben genoten van deze Premium week, als dat wij hebben gedaan. Ondertussen zijn we al weer druk bezig met de PC week, om ook dat tot een succes te maken voor al jullie Premium bazen! We horen graag wat jullie er van vonden in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch