Menu Premium
Loading...

Best of the E3 2014

14/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze Boris, Dennis, Jelle, Pascal en David vermaken zich prima in The City of Angels, hoofdstad van entertainment Los Angeles. Je hebt ondertussen echt wel door dat ze niet zomaar op vakantie zijn, maar dat ze alle episch wrede games gaan checken die de E3 2014 te bieden heeft. Welke titels hebben onze mannen het meest enthousiast gekregen? Kom erachter door het kijken naar ‘Best of the E3 2014′!

Als je een aantal dagen de E3 2014 beursvloer als thuis hebt gezien, kan het een beetje lastig zijn om nog goed bij te houden wat er allemaal voorbij is gekomen. Zelfs als je in Nederland zit is het een flinke prestatie als je precies uit je hoofd weet wat er allemaal is aangekondigd en laten zien, laat staan als je er middenin zit. Gelukkig zijn alleen de meest epische titels belangrijk, want die willen we met z’n allen spelen.

We hebben het ondertussen al over Destiny gehad, Rainbow Six Siege en Battlefield Hardline kwamen voorbij en natuurlijk passeerden ook Super Smash Bros. en Evolve niet onbesproken de revue. Dat is echter slechts een kleine greep uit het geheel dat er allemaal is te spelen en bekijken in Los Angeles. David is bijvoorbeeld een onwijze Assassin’s Creed enthousiasteling en kan niet wachten op Assassin’s Creed Unity voor de current-gen consoles. Pascal, Dennis, Boris en Jelle kunnen er echter anders over denken en watertanden bij andere titels.

Wees maar niet bang dat dit de laatste keer is dat je E3 2014 gerelateerde content op je beeldscherm ziet verschijnen, want volgende week word je elke dag verwend met de allerlaatste previews uit Los Angeles. Ik kan nog niet verklappen welke allemaal, dus houdt Gamekings.tv goed in de gaten. Laat hieronder ook weten welke titels jou enthousiast hebben gekregen op de E3 2014, want daar zijn we altijd benieuwd naar. Heb je een reminder nodig van wat er allemaal langskwam? Check ‘Best of the E3 2014’ met onze mannen in Los Angeles!

Best of the E3 2014

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch