Menu Premium
Loading...

Best of E3 2018: Preview The Division 2

14/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Division van Ubisoft was bij launch tof, na een paar patches een stukje minder tof om na nog meer patches weer tof te zijn. Maar toen waren er al wel een hoop spelers weggelopen. Ubisoft gaat daarom voor de tweede ronde met The Division 2. Naar verluidt werken er maar liefst 1000 mensen aan. Een grote game dus waar behoorlijk wat gameplay van werd getoond in Los Angeles. Skate en JJ hebben er goed naar gekeken en geven er in deze preview hun mening over.

The Division 2 gaat nu ook Raids bevatten

Belangrijk bij een preview is natuurlijk wat er nieuw is aan de game. Als we de mannen en vrouwen van Ubisoft mogen geloven is de wereld groter en beter uitgewerkt en zijn de RPG-elementen aangevuld met specializations. Je kan straks kiezen uit de klassen demolitionist, sharpshooter en survivalist. Elke klasse heeft signature-wapens als granaatwerpers, een kruisboog en een sluipschuttersgeweer. Daarnaast zullen klassen exclusieve skills krijgen om teamwork des te meer te benadrukken. Want teamwork gaat belangrijker worden dan ooit. Een gegeven dat Ubisoft benadrukte door aan te kondigen dat de game nu ook de uit Destiny bekende Raids zal gaan bevatten.

The Division 2 skipt New York en ruilt The Big Apple in voor Washington D.C. Niet bepaald de meest swingende stad van de VS, maar dat hoeft ook niet omdat alles toch al naar de kloten is. En natuurlijk zetelt daar wel de overheid en een groot deel van de ambtenarij. Logisch dat die kapot moeten. Het vervolg speelt zich vele jaren na de uitbraak van het dodelijke virus af en de stad gaat gebukt onder de terreur van verschillende bendes. In deze smaakvolle teringbende ga jij met je squad members aan de slag op de welbekende The Division-manier. Hoe leuk is dat anno 2018? Heeft Ubisoft de game nu wel van het begin goed uitgewerkt of maken ze weer dezelfde fouten? Je ziet het in deze Preview van The Division 2.

The Division 2 verschijnt op 15 maart 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch