Menu Premium
Loading...

Best of E3 2017: De Tweede Persconferentiedag met Bethesda en Ubisoft

08/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voordat we beginnen met onze total E3 coverage met 40+ uur aan livestreams en Premium content is het tijd voor een throwback naar de E3 van vorig jaar. Jelle, de beheerder van onze Gamekings kluis, heeft alle items van vorig jaar doorgespit en zijn E3 pareltje er uit gepikt! Het gaat om het Premium item over de tweede persconferentiedag. Wil je aan de vooravond van de E3 nog even kijken hoe vet het vorig jaar was? Check dan nu: Best of E3 2017: De Tweede Persconferentiedag met Bethesda en Ubisoft! Waar ging het item eigenlijk ook al weer over?

Een flinke verrassing bij Ubisoft

Doordat David gisteren op tijd naar huis is gegaan om deel 2 van de dagboekitems in elkaar te flansen, wordt er nog even stilgestaan bij de persconferentie van Bethesda. Of Jelle, Boris en Koos er nog veel van weten, is nog maar de vraag, aangezien ze de Bethesda persconferentie niet helemaal nuchter hebben beleefd. Natuurlijk is er ook vandaag genoeg te doen. Zo gaan de mannen naar Ubi’s persconferentie, waar een flinke verrassing te wachten staat: Beyond Good and Evil 2! De game is na ruim 15 jaar radiostilte dan toch eindelijk aangekondigd. Wat verwachten zij van deze game en de andere games die Ubi tijdens de persconferentie hebben getoond? Was deze persconferentie voor Boris, David, Jelle en Koos tot nu toe het hoogtepunt?

De gouden combinatie: Gamen en burgers

Naast de persconferenties is er gelukkig ook nog tijd om zelf aan de slag te gaan met games. De heren bezoeken een speelsessie van Microsoft, waar al snel blijkt dat het lastig wordt om de grote titels te spelen. Vooral Boris moet een bittere pil slikken, wanneer hij merkt dat hij zijn geliefde Crackdown 3 niet zal kunnen spelen. Gelukkig gaat Koos naar EA Play, waar hij wel met enkele grote titels aan de slag kan. Al het gamen en ouwehoeren zorgt er wel voor dat de mannen honger krijgen. Als L.A. veteranen weten ze natuurlijk meteen waar ze dan heen moeten: Umami! Met een goeie burger in de maag zijn de boys wel tevreden en kunnen zij vooruitblikken op de persconferentie van Sony.

Ben jij benieuwd welke games de mannen hebben gespeeld, of wil je zien welke burgers zij naar binnen gewerkt hebben? Check dan snel deze Premium: De Tweede Persconferentiedag en laat een reactie achter in de comments! Om live op de hoogte gehouden te worden, kun je natuurlijk de Gamekings Twitch volgen voor de nodige IRL-streams, maar ook Instagram wordt zeer frequent ingezet om je een kijkje achter de schermen te bieden.

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:
BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers
IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch