Menu Premium
Loading...

Bernhard Wodok over Nano Assault Neo

16/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nano Assault Neo is het vervolg op de 3DS game Nano Assault. Deze Shoot ‘Em Up game krijgt binnenkort een nieuw deel op de Wii U. Om alles te weten te komen over deze nieuwe titel interviewde Boris, Bernhard Wodok over Nano Assault Neo.

De game speelt zich af in een microscopisch kleine wereld, waarin je met jouw gewapende Nanoship virussen moet uitroeien. De game bevat zestien levels en vier bosses die voor de nodige uitdaging moeten zorgen. De Wii U GamePad is natuurlijk ook niet ongebruikt gelaten. Je kunt bijvoorbeeld een vriend uitnodigen om met z’n twee├źn de levels door te ploegen. Jij kunt dan op je GamePad blijven kijken terwijl je maat de TV als monitor gebruikt. Uiteraard is het ook mogelijk dat je door kunt spelen op je GamePad als je vriendin The Voice of Holland op TV wilt zien. Om de game nog een stukje socialer te maken, kun je met online rangkings je score van verschillende game modi met vrienden vergelijken.

De releasedatum van Nano Assault Neo is nog niet bekend, maar je hoort nu wel van de ontwikkelaar zelf waarom deze kleurrijke game zo bijzonder is. Check daarom het interview met Bernhard Wodok over Nano Assault Neo.

Bernhard Wodok over Nano Assault Neo

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch