Menu Premium
Loading...

Below Review: “Je wordt erin gegooid zonder enige uitleg”

24/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Stel jezelf eens voor wat jij zou doen als je een grottenstelsel tegenkomt. Keer jij rechtsomkeer naar huis? Of ga je lekker op je gemak de grotten ontdekken zoals in Below. Dat is namelijk het verhaal van Below je komt een grottenstelsel tegen en je wandelt vrolijk naar binnen. Nu zijn de grotbewoners niet heel erg blij dat je binnenkomt lopen en zullen hun uiterste best doen om je tegen te houden. Nu is Below al een tijdje uit en vonden we het toch maar eens tijd worden voor een volwaardige review. Aan tafel zit JJ en Kevin en beide hebben verschillende meningen over de Souls-like game genaamd ‘Below’.

Ik hou je hand niet vast, hoor.

Het leuke aan Below voor de meesten mensen is dat Below je hand totaal niet vasthoudt. Je moet zelf uitvogelen hoe de game in elkaar zit, want Below juist geweldig maakt. Je staat er dus helemaal alleen, geen aparte levels waarin alles wordt uitgelegd, geen irritante pop-ups die je vertellen hoe je moet vechten. Voor de Souls-like gamers is Below zeker een geweldige toevoeging voor je collectie.

In Below moet je niet vergeten te schijten

In Below moet je met alles rekening houden, eten, drinken en zelfs warmte. Dus voordat je denkt om op pad te gaan in een duister deel moet je eerst wat proviand verzamelen. Ook heb je een magische lantaarn bij je die je in het begin van het spel vindt. De lantaarn is van magische kwaliteit is niet zomaar een magische lantaarn, hij laat namelijk af en toe zien waar vijandelijke vallen liggen en geeft licht, wat in dit spel best belangrijk is. Als je helaas doodgaat dan kom je niet terug met lamp en al, je lamp ligt dan nog namelijk bij de locatie waar je doodging. Dus als jij er voor kiest om een gebied in te gaan waar je totaal niet klaar voor was en je gaat dood, dan ben je ook je lamp dus kwijt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch