Menu Premium
Loading...

Bekijk deze sneak peek van de E3 2019 Aftermovie!

26/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 is afgelopen! Tijdens het event heb je samen met de Gamekings de persconferenties en de beursvloer meegemaakt. Door de focus op livestreamen, hebben we minder items opgenomen in LA. Niet getreurd, want nu hebben we de extra lange E3 2019 Aftermovie! JJ heeft wat leuke segmenten uitgekozen en laat een kleine sneak peek van de E3 2019 Aftermovie zien!

We beginnen met een feestje

De E3 2019 werd officieel afgetrapt met ons feestje hier beneden in Blast Galaxy voor onze Premium leden. arcade games, drank en snacks werden bijgestaan met muziek door onze huis plaatjesdraaier Skate the Great. Er waren velen discussies over wat de E3 ons dit jaar zou brengen en deze werden alleen luider naarmate er meer gedronken werd. Ook kon er voetbal gekeken worden en bleef Koos maar janken over zijn hooikoorts. Uiteindelijk heeft dit geleidt tot een heel gezellig feest voor de Gamekings en de Premium Bazen!

Check de booths op de E3 2019 beursvloer

Natuurlijk blijven we niet alleen niet in Amsterdam. Het team bestaande uit Koos, Jelle en Daan mocht naar Los Angeles. Hun doel was om het duidelijk te maken hoe het is om daar te zijn. Gewapend met een camera en OnePlus smartphones gingen zij de vetste booth zoeken van de verschillende game publishers. De grootse was zonder twijfel de stand van Nintendo. The Youngbloods konden daar onder andere de nieuwe Pokémon spelen en Luigi’s Mansion 3. Zeker die laatste heeft met zijn charme en presentatie de hartjes overwonnen van de drie heren. Switch liefhebber mogen blij zijn, want Nintendo heeft voor iedereen wel wat. Wordt je niet warm van Pokémon Sword and shield? Dan kan je misschien wel genieten van Harvest Moon: New Horizons! Vind je Luigi’s Mansion 3 niet zo schokkend, dan kan je het avontuur tegemoet met legend of Zelda: Link’s Awakening!

Kan je niet wachten op de E3 2019 Aftermovie? Kom dan vrijdag om 20:00 terug voor de première hier op Gamekings.tv

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch