Menu Premium
Loading...

Behind the scenes bij de Gamekings E3 livestreams

17/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ze zitten er op, de dik veertig uur aan livestreams die we de afgelope twee weken hebben geproduceerd bij Gamekings. En we voelen het ook wel een beetje. JJ heeft zelfs last van een ‘jetlag’ en wordt nu midden in de nacht wakker vanwege de twee nachten die we doorhaalden tijdens de persconferenties. Maar genoeg gejammerd. Het was een absoluut feest om te doen. Helemaal omdat er duizenden mensen meekeken en het één grote bak gezelligheid was in de chat. In dit item laten we zien hoe het er behind the scenes aan toeging in Amsterdam. Hoe hebben we de stream opgezet en afgehandeld, hoe was het met het stress-level gesteld, hoe beleefden we de aankondigingen, hoe gingen we met de vermoeidheid om? Wat ging er goed en wat ging er fout? Je ziet het allemaal in ‘Behind the scenes bij de Gamekings E3 livestreams’.

Dit is Gamekings volkomen rauw en unpolished

We hebben één persoon de opdracht gegeven om de redactie in Amsterdam vanaf de EA-persconferentie tot en met de Nintendo Direct te volgen. Wat je gaat zien is rauwe en unpolished coverage van het reilen en zeilen op de redactie. Niet dat we ons anders voordoen als de camera’s draaien, maar we letten bijvoorbeeld wel iets meer op onze woorden. In deze behind the scenes is dat minder het geval aangezien we onszelf niet echt bewust waren dat er camera’s meedraaiden. Dit is dus voor de volle 110% wie we zijn. Net als jullie gepassioneerde gamers die balen als een Fallout niet dat wordt wat we hadden gehoopt of helemaal uit hun dak gaan als er een nieuwe, verrassende game van From Software wordt getoond.

Wat je straks gaat bekijken, is een half uur lang uncut en uncensored Gamekings op de redactie. Zoals we dat altijd doen in Gamekings Extra’s. Veel plezier dus met ‘Behind the Scenes bij Gamekings E3 livestreams’.

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch