Menu Premium
Loading...

Bayonetta 1 en 2 Review: Is het vet op de Nintendo Switch?

27/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De switch krijgt eindelijk een game die niet gaat over besnorde loodgieters, verfgooien of prinsessen redden. Nee keiharde actie met een bad ass chick in de hoofdrol. Dat kan er maar één zijn natuurlijk, Bayonetta! Kevin en Skate hebben Bayonetta 1 en 2 al helemaal uitgewoond en bespreken nu de release op de Nintendo Switch. Maar hoe vet is het hakken en zagen in 720P op een kleine schermpje? En zijn de controls wel even lekker met de Joycons? Of is de pro controller een must? Skate en Kevin bespreken de ins en outs van deze re-release. Check het nu!

Bayonetta is back in business, de cocky chick met haar brute kill moves

Bayonetta is een hack-en-slash avontuur met de gelijknamige heks in de hoofdrol. De vaak schaars geklede heks knalt met haar twee guns en voert magische aanvallen uit het haar betoverde kapsel. Een buitengewoon Japans sausje dus. Zeker niet gek gezien deze serie uit het brein van Hideki Kamiya, de schepper van Devil May Cry, is ontsproten. Qua gameplay mechanics lijkt deze game ook erg op zijn spirituele voorganger. Over de top actie, lekkere combo’s en brute kill moves dus. Platinum Games bouwde de eerste Bayonetta voor de Xbox 360 met een port naar de Playstation 3. Nu is de Nintendo Switch aan de beurt!

De vraag rest natuurlijk of deze port wel lekker te spelen is op de Nintendo Switch. Bayonetta 2 is eerder uitgekomen op de Wii U en heeft een windows PC port gekregen in 2017. De enhanced windows port was te spelen op 4K! Nu iets teruggeschroefd voor de handheld/thuis console dus. Wel hebben ze de framerate omhoog gecranked naar 60fps. Lekker smooth op avontuur met de langharige heks dus. Gaan jullie deze game opnieuw halen voor de Nintendo Switch? Of wachten jullie net als Skate met het halen van een Switch tot Bayonetta 3 uit is? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch